Αποκλειστικό: Στο Νοσοκομείο Κορίνθου 56χρονος - Δέχτηκε ξυλοδαρμό από Ρομά

Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε το μεσημέρι η περιοχή των Κρηνών κοντά στο Κιάτο, όπου νωρίτερα σημειώθηκε δυστύχημα στον προαστιακό.

 

Λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί, αμαξοστοιχία του προαστιακού παρέσυρε και σκότωσε άνδρα που πετάχτηκε, όπως ανέφερε ο οδηγός στις ράγες.

 

Ο άντρας ήταν ένας 19χρονος Ρομά, ο οποίος άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή. Άμεσα, στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν εξαγριωμένες ομάδες Ρομά που πετούσαν πέτρες προς το τρένο, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr, χτύπησαν και επιβάτη του Προαστιακού.

 

Πρόκειται για έναν 56χρονο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για να του γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα τραύματα που έφερε ήταν σοβαρά ή επιφανειακά.

 

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το δυστύχημα με τον προαστιακό

 

«Συρμός του προαστιακού παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 20χρονο στις Κρήνες του δήμου Βέλου – Βόχας. Το συμβάν, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, έγινε λίγο μετά τις 11.00. Το άτομο εκινείτο εντός της γραμμής και η αμαξοστοιχία 1313 εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο – Πειραιάς».