Αποκλειστικό: Τι έκανε σήμερα το BBC στους Αγίους Θεοδώρους (Εικόνες)

Έκπληκτοι οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων, αντίκρισαν σήμερα ένα κομβόι αποτελούμενο από πάνω από 30 φορτηγά να διασχίζει την πόλη και να σταματάει στο parking γνωστής αλυσίδας Super Market.

 

Όπως είναι φυσικό, το κομβόι των φορτηγών, προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων των κατοίκων που αναρωτιούνταν σχετικά με την ύπαρξη τόσων φορτηγών αλλά και το λόγο που βρέθηκαν εκεί. Όμως, κανείς δεν μπορούσε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς το συνεργείο και οι άνθρωποί του, δεσμεύονται από ρήτρα εμπιστευτικότητας και δεν μπορούν να αποκαλύψουν το παραμικρό.

 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του loutraki365.gr, το τηλεοπτικό δίκτυο του BBC, βρέθηκε στους Αγίους Θεοδώρους, για τα γυρίσματα της σειράς Little Drummer Girl. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης Chan Wook Park και το συνεργείο του, έκαναν γυρίσματα για τη σειρά, σε σπίτι των Αγίων Θεοδώρων που φαίνεται ότι ταίριαζε στα θέλω της παραγωγής.

 

 

Τα γυρίσματα κράτησαν μία μόνο ημέρα και το συνεργείο αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα για άλλες περιοχές της Πελοποννήσου αλλά και της Ελλάδας.

 

Η τηλεοπτική σειρά του BBC, «The Little Drummer Girl», που προορίζεται να εγκατασταθεί στις οθόνες μας το 2019, έγινε (ακόμα πιο) γνωστή στην Ελλάδα (και δυστυχώς στον κόσμο), εξαιτίας της αρχικής άρνησης και κατοπινής άδειας του ΚΑΣ να παραχωρήσει τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου για γυρίσματα.

 

Η σειρά αυτή, θα μεταδωθεί σε 80 τηλεοπτικά δίκτυα ανά τον κόσμο, κάνοντας παγκοσμίως γνωστή την πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

 

Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζον λε Καρέ, το «The Little Drummer Girl» του BBC έχει ως Ελληνα συμπαραγωγό τη Faliro House του Χρήστου Β. Κωνσταντακόπουλου και απασχολεί Ελληνες κινηματογραφιστές σε όλα τα πόστα, από τους ηλεκτρολόγους ως τους ηθοποιούς. Η σειρά των έξι επεισοδίων (όλα με τη σκηνοθετική υπογραφή του Παρκ Τσαν-γουκ), ακολουθεί την Τσάρλι, μια ανερχόμενη νεαρή ηθοποιό, καθώς γνωρίζει έναν γοητευτικό άγνωστο στις διακοπές της στην Ελλάδα, συνειδητοποιώντας σύντομα ότι ο προθέσεις του είναι κάθε άλλο παρά ρομαντικές. Ο άνδρας, που ονομάζεται Μπέκερ (ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ), είναι Ισραηλινός μυστικός πράκτορας κι εμπλέκει την Τσάρλι σε μια σύνθετη, επικίνδυνη υπόθεση με ενορχηστρωτή τον Κουρτς (του Μάικλ Σάνον). Η εποχή είναι η δεκαετία του '70, αλλά αυτή η ιστορία κατασκοπείας και διεθνούς ίντριγκας, έρωτα και προδοσίας, μοιάζει ευπρόσδεκτα μοντέρνα.

 

Το «The Little Drummer Girl» θα συνεχίσει τη δουλειά στην Ελλάδα ως τις 11 Μαΐου.

 

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την Daily Mail και το site Just Jared, καθώς στην Ελλάδα υπήρξε άδεια για φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση μόνο σε συγκεκριμένα μέσα.

 

The Little Drummer Girl

 

The Little Drummer Girl

 

The Little Drummer Girl

 

The Little Drummer Girl

 

The Little Drummer Girl

 

The Little Drummer Girl

 

'The Little Drummer Girl