Αποκλειστικό: Βόμβα! Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Κοντός

Την ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά "Δύναμη Δημιουργίας", κατέθεσε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Κοντός...

 

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής του, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί, όμως σε όσους παρακολουθούν τα πολιτικά δρώμενα, ήταν φανερό ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δύο πλευρές (Μαρία Πρωτοπαππά και Γιώργος Κοντός), είχαν αποστάσεις μεταξύ τους. Αποστάσεις, που παρά τις συνομιλίες τους, φαίνεται ότι τελικά δεν γεφυρώθηκαν.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, η οποία δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, αφήνονται αιχμές κυρίως κατά της επικεφαλής του συνδυασμού. Σημειώνεται επίσης, ότι ο Γιώργος Κοντός, προτίθεται να κρατήσει την έδρα του στο Δημοτικό Συμβούλιο και να μην την παραδώσει.

 

Έτσι, ο συνδυασμός της Μαρίας Πρωτοπαππά, μένει με 5 συμβούλους στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού εκτός της επικεφαλής, ο συνδυασμός "Δύναμη Δημιουργίας", θα εκπροσωπείται από τους Θανάσης Γεωργίου, Σωτήρης Νικολάου, Θύμιος Σακελλάρης, Παναγιώτης Πέτρου.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, ενδέχεται η αποχώρηση του Γιώργου Κοντού από το συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά, να ανοίξει τον ασκό του αιόλου, καθώς υπάρχουν άτομα που πρόσκεινται στον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο, τα οποία μένει να αποδειχθεί στην πράξη, αν θα τον ακολουθήσουν ή όχι, σε αυτήν του την κίνηση.