Αργύρης Παπαργυρόπουλος για Βανδή – Μπισμπίκη: «Έχω τις αντιρρήσεις μου, υπάρχουν παιδιά στη μέση»

"Μέχρι ένα σημείο επιτρέπεται. Όταν είσαι κριτής σε μια εκπομπή και έχεις και κάποια παιδιά μεγάλα, θέλει κάποιο σεβασμό αυτό το πράγμα" σχολιάζει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για το ειδύλλιο Βανδή - Μπισμπίκη.

 
 

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη. Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για τον αντικαπνιστικό νόμο στα νυχτερινά κέντρα, το ειδύλλιο ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και τις εξελίξεις στο Survivor.

 

«Εγώ ειλικρινά έχω καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να βρω τρόπο να το λύσουμε αυτό. Δεν λύνεται το τσιγάρο. Όσο υπάρχουν κέντρα διασκέδασης θα καπνίζει ο κόσμος μέσα» αναφέρει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ενώ για τους καλλιτέχνες που έχουν φωτογραφηθεί να κρατούν τσιγάρο επάνω στη σκηνή σημειώνει: «Δεν έκαναν και κανένα έγκλημα, ένα τσιγάρο άναψαν».

 

Πώς σχολιάζει το ειδύλλιο που απολαμβάνουν – δημόσια πια – μεταξύ τους ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή;

 

«Εγώ έχω τις αντιρρήσεις μου σε ορισμένα πράγματα. Μέχρι ένα σημείο επιτρέπεται. Όταν είσαι κριτής σε μια εκπομπή και έχεις και κάποια παιδιά μεγάλα, θέλει κάποιο σεβασμό αυτό το πράγμα. Ο Βοσκόπουλος μου λέει μια φορά: με τρώει το κεφάλι μου. «Ε ξύσου» του λέω εγώ. «Τρελός είσαι; Με βλέπουν όλοι» μου λέει. Ήξερε ότι είναι ο Βοσκόπουλος και προστάτευε τον εαυτό του» σημειώνει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο επιχειρηματίας ρωτήθηκε και για το φετινό Survivor All Star, μιας και ο γιος του έχει περάσει από το συγκεκριμένο reality επιβίωσης.

 

«Προτιμούσα να δω καινούργιες φάτσες φέτος. Άλλοι χόντρυναν, άλλους τους έπεσαν τα μαλλιά. Το μόνο που κάθομαι και σκέφτομαι είναι: αν αυτός ο Μαρτίκας έχει όλα αυτά τα φαρμακεία που λέει, τι θέλει τώρα η αλεπού στο παζάρι; Τι δουλειά έχει αυτός να τα βάζει με τα παιδαρέλια; Τι έχει να κερδίσει; Πέρσι τη βρήκε τη γυναίκα εκεί, φέτος θα την χάσει οπωσδήποτε» τόνισε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.