Αστυνομία στο Δημοτικό Συμβούλιο - Έβρισε τοπικό Σύμβουλο ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης; (Εικόνα)

Απίστευτη ένταση επικράτησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όταν μετά τις τοποθετήσεις των προέδρων της Μαυρολίμνης και του Σχίνου, πήρε το λόγο ο τοπικός σύμβουλος Πισίων, Δημήτρης Λάμπρου.

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Δημήτρης Λάμπρου, ανέφερε χαρακτηριστικά με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα που υπήρξαν στο Σχοίνο, ότι "Δεν σας βλέπω ικανούς ούτε σαν πολιτική προστασία, ούτε σαν Δημοτική Αρχή να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα".

 

Αμέσως, από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής υπήρξαν 4 δημοτικοί σύμβουλοι που θίχτηκαν από αυτό το χαρακτηρισμό (Σακελλαρίου, Πέρρας, Παντελέου και ο πρόεδρος των Πισίων Γιάννης Γκίκας) και καταφέρθηκαν εναντίον του, με την κάμερα, να πιάνει τον Σωτήρη Πέρρα να αποκαλεί δύο φορές μάλιστα "ηλίθιο" τον Δημήτρη Λάμπρου.

 

 

Χωρίς να έχει γίνει σαφές αν και ο Δήμαρχος αποκάλεσε "ηλίθιο" τον Δημήτρη Λάμπρου (στην κάμερα δεν ακούγεται κάτι τέτοιο, καθώς το μικρόφωνο του Δημάρχου ήταν κλειστό), ο Δημήτρης Λάμπρου, απευθυνόμενος προς το Δήμαρχο, του είπε "Τι είπατε; Με είπατε ηλίθιο; Θα φωνάξω την Αστυνομία να σας κάνω μήνυση", με τον Γιώργο Γκιώνη να του απαντάει: "Αυτό που σου είπα", αποδεχόμενος, έτσι, ότι και αυτός με τη σειρά του έβρισε τον τοπικό Σύμβουλο Πισίων.

 

 

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Λάμπρου κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να καταθέσει μήνυση εναντίον του Δημάρχου. Ύστερα από λίγα λεπτά, η Αστυνομία ήταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, εξηγώντας όμως στον τοπικό σύμβουλο Πισίων ότι δεν μπορεί να υπάρξει η διαδικασία του αυτοφώρου ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση. Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Λάμπρου, δέχτηκε να μην κάνει μήνυση εκείνη τη στιγμή, αλλά να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία για το συμβάν και να την υποβάλλει στις επόμενες ημέρες.