Το "άβατο" της Δημοτικής Αρχής Γκιώνη!

Αυτό που γίνεται στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, δεν έχει προηγούμενο...

 

Σε άβατο έχει καταφέρει να μετατρέψει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τουριστικής Α.Ε. ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, που με τα έργα και τις ημέρες του θυμίζει άλλες, μαύρες εποχές. Κι αυτό γιατί μετά την παραίτηση του Παύλου Παύλου από μέλος της Τουριστικής, που πρώτο το loutraki365.gr αποκάλυψε, ο Γιώργος Γκιώνης, επέλεξε να αντικαταστήσει τον πρώην Δήμαρχο, με τον Βαγγέλη Βλάσση.

 

Ο Δήμαρχος και πρόεδρος της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ ΟΤΑ, δεν προσπάθησε να κρατήσει ούτε τα προσχήματα, τοποθετώντας, έστω, κάποιο μέλος της Αντιπολίτευσης στη θέση του Παύλου Παύλου, ώστε να τηρούνται τουλάχιστον οι υποτυπώδεις ισορροπίες, Άλλωστε, η πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας του Δήμου ήταν έτσι και αλλιώς δεδομένη, καθώς τις 7 από τις 9 θέσεις του Δ.Σ. κατείχαν μέλη της Δημοτικής Αρχής.

 

Έτσι, ο Βαγγέλης Βλάσσης, θα γίνει ο 8ος από τα 9 συνολικά μέλη της Τουριστικής, που πλέον, κατά 88%, ανήκει στη Δημοτική Αρχή Γκιώνη,  αφού μόνο η Ανδριανή Κουρούκλη ανήκει στην αντιπολίτευση και συγκεκριμένα στο συνδυασμό "Πρωτοβουλία Πολιτών".

 

 

 

Δείτε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τουριστικής, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά την προσθήκη του Βαγγέλη Βλάσση,

 

1) Γκιώνης Γεώργιος: Πρόεδρος

 

2) Ρουμελιώτης Γεώργιος: Αντιπρόεδρος

 

3) Ράτης Σπυρίδων: Μέλος

 

4) Παντελέου Κωνσταντίνος: Μέλος

 

5) Σακελλαρίου Αναστάσιος: Μέλος

 

6) Θυμής Μιχαήλ: Μέλος

 

7) Κορδαλή Σωτηρία: Μέλος

 

8) Βλάσσης Ευάγγελος: Μέλος

 

9) Κουρούκλη Ανδριανή