Αυτή την απάτη σταμάτησε το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου

Με τη “λογιστική” απάτη επιχείρησαν οι δράστες τις προηγούμενες ημέρες να εισπράξουν «ζεστό χρήμα» από μονίμους κατοίκους του Λουτρακίου, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, από έγκυρες πηγές του loutraki365.

 

Οι δράστες, με το γνωστό τρόπο που έχουν δράσει πιθανόν οι ίδιοι, αλλά και άλλες σπείρες στο παρελθόν, επιχειρούσαν να εισπράξουν χρήματα από ηλικιωμένους, ισχυριζόμενοι ότι οι ίδιοι ή τα παιδιά τους, έχουν επιστροφή φόρου, αλλά προκειμένου να πραγματοποιηθεί πρέπει να πληρωθεί “παράβολο”.

 

Με τον τρόπο αυτό επιχειρούσαν να πείσουν τα θύματά τους να δώσουν μετρητά, προκειμένου να πληρώσουν οι ίδιοι το “παράβολο”, προσποιούμενοι τους λογιστές, για να… εκταμιευθεί το ποσό στο λογαριασμό του δικαιούχου.

 

Το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου ωστόσο, δρώντας συντονισμένα, κατάφερε να εντοπίσει και να ταυτοποιήσει τους δράστες, σταματώντας την απόπειρα εξαπάτησης των πολιτών. Οι ίδιοι, παρά το γεγονός ότι ταυτοποιήθηκαν, κατάφεραν να διαφύγουν, δεδομένου ότι επρόκειτο για… εισαγόμενη σπείρα από την Αθήνα, αλλά σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου, λόγω της πολύ καλής δουλειάς που έγινε από το Α.Τ. Λουτρακίου.