Αυτοί είναι οι επόμενοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο Champion's League

Τον ΑΠΟΕΛ ή την Καραμπάγκ θα αντιμετωπίσει στα play off του Champions League ο ΠΑΟΚ εφόσον περάσει το εμπόδιο του Άγιαξ. 
 

Από τη σημερινή κλήρωση προέκυψε ότι ο νταμπλούχος Ελλάδος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Κύπρου ή τους Αζέρους σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του «Αίαντα» στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Υπενθυμίζεται ότι η «μάχη» του «δικεφάλου του Βορρά» με τους Ολλανδούς ξεκινάει την Τρίτη (06/08,20:00) στην Τούμπα και η ρεβάνς είναι στις 13 Αυγούστου (21:45) εκτός έδρας. 
 

Το πρώτο ματς με τον ΑΠΟΕΛ ή Καραμπάγκ θα γίνει στις 20-21 εκτός έδρας και η ρεβάνς θα γίνει 27-28 Αυγούστου στην Τούμπα, εφόσον περάσει τον Άγιαξ ο ΠΑΟΚ. Διαφορετικά θα αγωνιστεί στα play off του Europa League. 

 

Του έβαλε δύσκολα η κληρωτίδα του Ολυμπιακού
 

Την Πόρτο ή την Κράσνονταρ θα κληθεί να αποκλείσει στα play off του Champions League ο Ολυμπιακός στην περίπτωση που αφήσει εκτός την Μπασακσεχίρ στον 3ο προκριματικό του Champions League. 
 

Το… λιγότερο επιθυμητό ζευγάρι προέκυψε για τον Ολυμπιακό από τη σημερινή κλήρωση για τα play off του Champions League. 

 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Πόρτο ή την Κράσνονταρ (του Μάρκους Μπεργκ) και όχι μια εκ των Κλαμπ Μπριζ ή Ντιναμό Κιέβου, εφόσον καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπασακσεχίρ στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.