Αυτοκτονία 56χρονου στα Ίσθμια - Βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του

Μια υπόθεση αυτοχειρίας συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στα Ίσθμια.

 

 

Σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου, το πρωί στις 11π.μ. άνδρες της αστυνομίας βρήκαν έναν άντρα να κρέμεται στην αυλή του σπιτιού του που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο των Ισθμίων κοντά στον φούρνο του Ζώη.

 

 

 Πρόκειται για τον 56χρονο Σ.Δ. συνταξιούχο υπάλληλο της Διώρυγας, ο οποίος αφήνει πίσω του το παιδί και την αδελφή του.

 

Ο αυτόχειρας φέρεται να είχε στενή συγγένεια με γνωστό αυτοδιοικητικό της περιοχής της Ισθμίας.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutraki365.gr την προηγούμενη ημέρα ο 56χρονος είχε παραλάβει έγγραφο από δικηγόρο με βάση το οποίο κινδύνευε σοβαρά να χάσει την ιδιοκτησία του σπιτιού του. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι τον στεναχώρησε βαθύτατα, κάτι που μοιράστηκε με κοντινούς του ανθρώπους το προηγούμενο βράδυ (Πέμπτη 7 Μαρτίου). Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα έφτανε στο απονενοημένο διάβημα και η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλη την περιοχή.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 56χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του. Ανάμεσα στα όσα ανέφερε ζητούσε συγνώμη γιατί δεν κατάφερε να κρατήσει το σπίτι της οικογένειας.

 

 

Οι φίλοι, γνωστοί και συγγενείς καθώς και ολόκληρη η κοινωνία των Ισθμίων είναι συγκλονισμένοι από την είδηση. Σημειώνεται ότι πολλοί διερχόμενοι οδηγοί είδαν την εικόνα του 56χρονου αυτόχειρα, καθώς το σημείο στο οποίο έβαλε τέλος στην ζωή του ήταν ορατό από τον δρόμο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι.