Αυτοκτόνησε πρώην μοντέλο του Playboy με τον 7χρονο γιο της

Από το παράθυρο ξενοδοχείου όπου διέμενε αγκαλιά με τον 7χρονο γιο της πήδηξε το πρώην μοντέλο του Playboy, Stephanie Adams, όταν εξαγριώθηκε από μια έντονη τηλεφωνική  διαμάχη που είχε με τον πρώην σύζυγό της, τον φυσιοθεραπευτή Charles Nicolai.

 

 

 

Το περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο Gotham την Παρασκευή τα ξημερώματα όταν το 47χρονο πρώην μοντέλο πήδηξε από το παράθυρο της σουίτας τους από το 25ο όροφο. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο λίγο αργότερα, όπου τους εντόπισε νεκρούς στο δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου. Δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα.

 

«Η αστυνομία ανταποκρίθηκε στις έκτακτες κλήσεις ενός άνδρα και μιας γυναίκας» επιβεβαιώνουν οι αρχές στο Newsweek

 

Ο δικηγόρος του Nicolai είχε ζητήσει πρόσφατα την αναδοχή παιδιού, αναφέρουν πηγές. Η σχέση τους ήταν τόσο τοξική που συναντιούνταν μόνο στο αστυνομικό τμήμα.

 

View image on Twitter

 

 H Adams εμφανίστηκε σε πολλά εξώφυλλα του Playboy όπου είχε αναδειχθεί και Miss Νοέμβριος το 1992. Πριν υπογράψει στην Elite Model Management είχε πάρει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Dickinson University. Είχε φωτογραφηθεί για τα περιοδικά Seventeen, Venus, Swimwear και Clairol.

 

 

View image on Twitter

 

 H προσωπική της ζωή απασχόλησε πρόσφατα τα ΜΜΕ, καθώς κέρδισε 1,2 εκατομμύρια δολάρια κερδίζοντας μια δίκη ενάντια στην Αστυνομία της Νέας Υόρκης, καθώς το 2006 είχε μια σύγκρουση μαζί τους φέροντας τραύματα σε πλάτη και λαιμό .