Αυτός είναι ο άνδρας που φωτογράφιζε ανήλικα παιδιά στην παραλία Λουτρακίου

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη την Κυριακή, 4 Αυγούστου, περίπου στις 12 το μεσημέρι στην παραλία του Λουτρακίου.

 

Ένας 61χρονος άνδρας φωτογράφιζε εν αγνοία τους group από ανήλικα παιδιά που περπατούσαν στον παραλιακό πεζόδρομο. Έγινε αντιληπτός από συμπολίτη μας ο οποίος αφού τον πλησίασε και του πήρε το κινητό κάλεσε την  αστυνομία, η οποία και οδήγησε τον άνδρα στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

 

Ο άνδρας είναι γεννημένος το 1958 και είναι πιθανότατα κάτοικος Αθηνών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ανθρώπου που τον πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα κατά την προσαγωγή του ελέγχθηκε το κινητό του και δεν βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ή "περίεργες" φωτογραφίες.

 

 

 

 

Ο Λουτρακιώτης συμπολίτης μας που ειδοποίησε την Αστυνομία, μίλησε στο loutraki365.gr για το περιστατικό:

 

 

"Καθόμουν στον πεζόδρομο στην παραλία. Ξαφνικά το μάτι μου έπεσε σε έναν άνδρα, ο οποίος είχε πάρει από πίσω ένα group με δεκάχρονα, τα οποία συνοδεύονταν μάλιστα από μια κυρία και χωρίς να γίνει αντιληπτός, τράβαγε φωτογραφίες τα παιδάκια. Είχε βγάλει κινητό και πήγαινε ύπουλα από πίσω τους και τα φωτογράφιζε. Αμέσως, πάω κοντά του, βουτάω το κινητό από το χέρι του. Μάλιστα, ενώ στην αρχή το έπαιζε "κύριος" και ισχυριζόταν ότι δεν έχει κάνει αυτό που τον κατηγορούσα, όταν είδε ότι καλούσα την αστυνομία, άλλαξε ύφος, έλεγε ότι έχει βγάλει εισιτήριο για Αθήνα, ότι σε λίγη ώρα θα έφευγε και μου ζητούσε να μην καλέσω την Αστυνομία. Επειδή γράφεται στα τοπικά ΜΜΕ ότι τον χτυπήσαμε, ξεκαθαρίζω ότι κανείς μας δεν τον ακούμπησε. Μάλιστα, όταν έγινε το περιστατικό, μαζεύτηκε γρήγορα κόσμος και τον περικυκλώσαμε για να μην φύγει. Ξέρετε όμως τι με στεναχωρεί; Ότι ενώ βρέθηκαν δύο μητέρες που είχαν δει τον συγκεκριμένο κύριο να φωτογραφίζει τα παιδιά, δεν πήγαν να καταθέσουν στην Αστυνομία, για να μην μπλέξουν όπως έλεγαν χαρακτηριστικά. Οι Αστυνομικοί, του έκαναν προσαγωγή και μετά από πολλή ώρα, τον άφησαν ελεύθερο. Δεν γνωρίζω τι έγινε μετά και αν του ασκήθηκε δίωξη ή όχι…»