Brown Hotels: Τα νέα ξενοδοχεία που ετοιμάζει στο Λουτράκι

Προχωρούν οι διαδικασίες για το δεύτερο ξενοδοχείο που πρόκειται να ανοίξει στο Λουτράκι εντός του 2023 η Brown Hotels. Πριν από λίγες ημέρες, εγκρίθηκε η υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο της επένδυσης που αφορά το ξενοδοχείο Villa Brown Loutraki.

 

Πρόκειται για το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο 3 αστέρων Loutraki Palace που βρίσκεται επί της Γ. Λέκκα στον αριθμό 19. Η επένδυση αφορά τον εκσυγχρονισμό και επέκταση της δυναμικότητας του ξενοδοχείου (5 πλέον αστέρων) από 43 δωμάτια / 83 κλίνες σε 50 δωμάτια / 100 κλίνες. Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 4 εκατ. ευρώ περίπου και η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό του 1,4 εκατ. ευρώ με τη μορφή φορολογικής απαλλαγής. Φορέας της επένδυσης φέρεται η εταιρεία EASTMED CAPITAL PROPERTY 10 MON. A.E..

 

Πέρυσι η ισραηλινών συμφερόντων εταιρεία λειτούργησε μέσα στην πόλη του Λουτρακίου το Dave by the beach Loutraki. Το 3 αστέρων ξενοδοχείο, βρίσκεται 200 μέτρα από την παραλία, και δημιουργήθηκε μετά την αναβάθμιση του παλιού ξενοδοχείου “ΚΟΝΤΗΣ”.

 

Στο Λουτράκι βρίσκεται στα σκαριά και τρίτη επένδυση της Brown Hotels, που αφορά την ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου “ΕΛΠΙΣ” που θα μετονομαστεί σε Brown Seaside Loutraki.