Bungee Jumping στον Ισθμό: Αντέχετε αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία;

Tο bungee jumping έχει αποκτήσει τους δικούς του οπαδούς στην Ελλάδα και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Ισθμός είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για bungee jumping στον κόσμο! Τολμάτε ένα άλμα στο κενό, 80 μέτρα πάνω από την θάλασσα;

 

Αν έχετε πάρει αυτή την “απόφαση ζωής”, στον Ισθμό της Κορίνθου, θα βρείτε ένα από τα θεαματικότερα bungee spots στον κόσμο. Η επιθυμία πολλών νέων να ζήσουν αυτό το μοναδικό συναίσθημα που προκαλείται από το άλμα ήταν και η κινητήρια δύναμη για τη δημιουργία του Zulu Bungy. Από το 2002 βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου και υποδέχεται όποιον θέλει να νιώσει ελεύθερος, όποιον θέλει να κάνει ένα άλμα που θα τον κάνει να βιώσει μια μοναδική εμπειρία. Εκεί θα βρείτε οργανωμένες εγκαταστάσεις και ειδικούς που θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε λεπτομέρεια, εφόσον το τολμήσετε!

 

Το σημείο είναι στη γέφυρα της παλιάς Εθνικής Οδού στον Ισθμό, στην έξοδο προς Λουτράκι.

 

Το bungee jumping δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη εκπαίδευση, ούτε συγκεκριμένο εξοπλισμό. Απλά ανεβαίνετε στη γέφυρα, σας δένουν και βουτάτε. Extreme εμπειρία με φόντο τη συγκλονιστική θέα της διώρυγας.