Δείτε τις ομορφιές του Δήμου Λουτρακίου σε 60 δευτερόλεπτα (video)

Πρεμιέρα για το νέο προωθητικό video του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων...

Για την υλοποίηση του video εργάστηκε μια ομάδα αποτελούμενη αποκλειστικά από τοπικούς συντελεστές. Την παραγωγή του video ανέλαβε η εταιρεία Citynight με λήψη επίγειων και εναέριων πλάνων, σκηνοθεσία και μοντάζ, με επιμέλεια του Τμήματος Marketing του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου.

 

Πρωταγωνίστρια η  Λουτρακιώτισσα Μαρία Λεπίδα, Miss Hellas & Miss World Greece του 2018 και μοντέλο με πανελλαδική αναγνωρισιμότητα.

Το βίντεο έχει γυριστεί σε ποιότητα 4K. Η μίνι έκδοση του βίντεο προβάλλει μέσα σε 1 μόλις λεπτό μερικά από τα ωραιότερα σημεία του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων από άκρη σε άκρη.
Ο θεατής περιηγείται σε παραμυθένιες, παρθένες παραλίες με κρυστάλλινα νερά όπως η Μυλοκοπή, η Σκαλωσιά, η Ζωηρέζα, τα Στραβά, σε σημεία απείρου φυσικού κάλλους όπως η Σπηλιά της Φώκιας,
η "Γαλάζια Λίμνη" ή αλλιώς η Λιμνοθάλασσα Ηραίου και οι Αλκυονίδες νήσοι, περνάει τον Ισθμό, το 2ο σε επισκεψιμότητα τουριστικό σημείο στην Ελλάδα και ταξιδεύει στα πανέμορφα Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων και στον κρυμμένο παράδεισο της Κρυφής παραλίας των Ισθμίων.

 

Επιστρέφει στον Κορινθιακό και ταξιδεύει στον μοναδικό Σχίνο και μετά σε ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα στην Λίμνη Ηραίου και στο Φάρο Μελαγκάβι.

Το μονόλεπτο κλείνει με την κεντρική παραλία Λουτρακίου την ημέρα, ένα "Λουτρακιώτικο" αγαπημένο ηλιοβασίλεμα και μία νύχτα όλο φώτα. Η φυσική ομορφιά του τοπίου δένει με τη φυσική ομορφιά
της πρωταγωνίστριας Μαρίας Λεπίδα και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το γαλάζιο, το πράσινο και το λευκό.

 

Ένα γρήγορο και όμορφο ταξίδι που ξεκουράζει το μάτι του θεατή και τον προσκαλεί να γνωρίσει από κοντά τον τόπο μας.

 

Δείτε το video: