Δεκάδες τα θύματα του γιατρού "μαϊμού" στην Κορινθία!

Ο ψευτογιατρός είχε απλώσει τα δίχτυα του και στον νομό Κορινθίας. Το πατρικό του είναι στο Ξυλόκαστρο. Η δράση του στο Κιάτο και στις γύρω περιοχές φαίνεται να ξεκινά πριν από 7 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα καταγγέλλουν πως τους άρπαξε ποσά άνω των 10.000 ευρώ από τον καθένα.

 

«Ο πατέρας του βιοπαλαιστής» λέει κάτοικος του Κιάτου. Έταζε μέχρι και πρωτοποριακές θεραπείες από την Ελβετία με μετάγγιση αίματος, όπως δηλώνει γιατρός από την περιοχή, που μυρίστηκε την απάτη. «Μια πελάτισσα μου ανέφερε ότι θα υποβληθεί σε μια πρωτοποριακή εξέταση αίματος που γίνεται μόνο στην Ελβετία και από εκεί κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Έκανα μια αναζήτηση και ενημέρωσα στη συνέχεια τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου. Υπηρχαν δεκάδες καταγγελίες για αυτό το άτομο» λέει ο γιατρός Φάνης Ρηγάτος. 

 

Eίχε απλώσει τα πλοκάμια του και στην Πελοπόννησο

 

Tα περισσότερα θύματα στο Κιάτο είχαν έναν κοινό παρονομαστή. Μια γυναίκα η οποία εμφανιζόταν άλλοτε ως βαθιά θρησκευόμενη και άλλοτε ως "θεραπευμένη". Δεν αποκλείεται να γίνεται λόγος για την ίδια ξανθιά γυναίκα που όπως αποκαλύφθηκε χθες στο δελτίο του Star, ψάρευε θύματα ακόμα και μέσα σε τρόλεϊ στην περιοχή του Νοσοκομείου Άγιος Σάββας. Οι αρχές το διερευνούν. Στο Κιάτο ο ψευτογιατρός δεν είχε αλλάξει τις συνήθειες του. Εξέταζε  σε εξωτερικούς χώρους και "βάφτιζε" θαυματουργό φυτό την αλόη. Επίσης δεν είχε αφήσει μονή στην Κορινθία που να μην ρίξει τα δίχτυα του. Μάλιστα είχε γίνει απόλυτα πιστευτός σε δυο γυναικείες μονές του νομού.