Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα - Διπλό αντίο στον Γιώργο Γκιώνη

Μία εβδομάδα μόλις μετά την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του ο Γιώργος Γκιώνης καταγράφει απώλειες.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutraki365.gr από τον συνδυασμό «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών» αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Παντελέου του Δημητρίου.

 

 

Ο Κωνσταντίνος Παντελέου του Δημητρίου αποχωρεί έπειτα από θέμα που τέθηκε για την συνωνυμία του με έτερο υποψήφιο του συνδυασμού. Θεωρήθηκε ότι η σύγχυση που θα μπορούσε να προκαλέσει η συνωνυμία αυτή, ενδεχομένως να οδηγούσε σε ανακριβή αποτύπωση της προτίμησης των ψηφοφόρων.

 

 

Κατόπιν αυτού ο Κωνσταντίνος Παντελέου του Δημητρίου απέσυρε την υποψηφιότητά του από τον συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη, ενώ την ίδια στιγμή ένα βήμα πριν την απόφαση για αποχώρηση είναι και ο αδελφός του Αλέξιος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την συγκεκριμένη εξέλιξη.

 

 

Στην συνέχεια της πολύ καλά ενορχηστρωμένης εκδήλωσης της περασμένης Κυριακής (24/3/19) στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, στην οποία ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης παρουσίασε μπροστά σε πλήθος κόσμου, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του, η διπλή αυτή αποχώρηση αποτελεί παραφωνία και δημιουργεί μια κάποια αναστάτωση στις τάξεις του συνδυασμού «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών».