"Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς"- Οι απειλές του πρώην συντρόφου της 45χρονης - Τραγική φιγούρα η 20χρονη κόρη

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινωνία του Λουτρακίου, τα νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι, με θύμα μία 43χρονη γυναίκα από την Ουκρανία και το 42χρονο φαρμακοποιό σύντροφό της...

 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο δράστης πιθανώς αιφνιδίασε τα θύματά του, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη πάλης στις σορούς.

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως προσδιορίστηκε και το όπλο του εγκλήματος, με το οποίο ο δράστης κατάφερε τραύματα στο κεφάλι, και μάλιστα από τα πλάγια, στην πρώην σύντροφό του, ενώ και ο άτυχος φαρμακοποιός, φέρει τραύμα στην καρδιά, το οποίο ήταν και θανατηφόρο. Ο δράστης, φέρεται να χρησιμοποίησε ένα μικρό τσεκούρι είτε μπαλτά, χτυπώντας με μανία κυρίως την άτυχη γυναίκα, κάτι που αποδεικνύει και την έντονη συναισθηματική του φόρτιση, σύμφωνα με την Αστυνομία.

 

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο αιματοβαμμένο σπίτι, αντίκρισαν τη σορό της άτυχης γυναίκας στο πάτωμα, ενώ ο (σύμφωνα με μαρτυρίες) σύντροφός της, βρισκόταν πάνω στο κρεβάτι. Και οι δύο βρέθηκαν εντελώς γυμνοί, ενώ τα σώματά τους, έφεραν πολλαπλά τραύματα.

 

Το έγκλημα συνέβη στην εξοχική κατοικία, που νοίκιαζε η 43χρονη στο Φλάμπουρο. Αμέσως μετά την πράξη του,  ο δράστης πήρε τα κλειδιά του σπιτιού αλλά και του αυτοκινήτου της γυναίκας, κλείδωσε την εξώπορτα και εξαφανίστηκε με το όχημα της Ουκρανής το οποίο εγκατέλειψε και του έβαλε φωτιά, σε μια απόσταση λίγα μόλις λεπτά μακριά από το σπίτι της. Από το σπίτι λείπουν τόσο τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων όσο και τα πορτοφόλια τους. Το συγκεκριμένο άτομο που ήταν πρώην σύντροφος της Ουκρανής και αποτελεί τον βασικό ύποπτο, είναι ένας 45χρονος σεσημασμένος Αλβανός για ληστείες και ναρκωτικά, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, παρά το γεγονός ότι δεν είχε και την πλέον αρμονική σχέση με την άτυχη μασέζ, ήθελε να την παντρευτεί. Όμως, η 45χρονη Ουκρανή, είχε βρει τη δύναμη να τον χωρίσει, με τον Αλβανό να μην αποδέχεται για κανέναν λόγο την εξέλιξη αυτή και το γεγονός ότι ήθελε να συνεχίσει την ζωή της.

 

Μάλιστα, όπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας, ο πρώην σύντροφός της, φέρεται να την απειλούσε εδώ και καιρό. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν σήμερα στην Αστυνομία, ο αλλοδαπός άνδρας που αναζητείται, της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "αφού δεν θα σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς".

 

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση είναι η 20χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας, η οποία έμαθε για τη δηλοφονία της μητέρας της, από τα μέσα ενημέρωσης.