«Δεν ξέρουμε αν θα ξαναδούμε τα παιδιά μας» - Φωτογραφία ντοκουμέντο έξω από το ΣΕΦ με τραυματία!

Μήνυμα των αστυνομικών- «Φεύγουμε από τα γήπεδα»

 

Την αποχώρηση των αστυνομικών απο γήπεδα- αρένες ζητούν οι αστυνομικοί μιλώντας στο Sportdog.gr μετά και τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια έξω απο το Σ.Ε.Φ, πριν την έναρξη του 4ου τελικού της Α1 μπάσκετ, μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε αστυνομικοί.

 

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας, κύριος Δημοσθένης Πάκος, «Εμείς θα καλέσουμε τα μέλη μας να κινηθούν νομικά, εναντίον τόσο των φυσικών αυτουργών, αλλά και του κάθε φωτεινού παντογνώστη ο οποίος σχεδιάζει, παίζοντας τη ζωή μας κορώνα – γράμματα». Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, «δεν είναι δυνατόν να ξεκινάμε για υπηρεσία σε γήπεδα και να μην ξέρουμε αν θα γυρίσουμε σπίτι και στις οικογένειες μας».

 

Μάλιστα σε φωτογραφίες που έδωσαν στην δημοσιότητα οι αστυνομικοί φάινεται ένας αστυνομικός να απομακρύνεται από το σημείο των συγκρούσεων έχοντας «μπαταρισμένο» χέρι και σκισμένη μπλούζα.

 

Όπως σημειώνει με νόημα ο κύριος Πάκος, «θα αναλάβουμε άμεσα πρωτοβουλίες εν' όψει και της ημερίδας για την αθλητική βία την προσεχή Δευτέρα, ώστε να τιμωρηθούν επιτέλους οι ανευθυνουπεύθυνοι και να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση».

 

 

 

 

 

 http://sportdog.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ