Δενδροφύτευση στους Αγ, Θεοδώρους από μαθητές. Μια πρωτοβουλία της Motor Oil και του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων

Η Motor Oil και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 μαθητών από σχολεία της περιοχής, υλοποίησαν δράση δενδροφύτευσης στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, για τον εμπλουτισμό και την
αναβάθμιση του τοπικού δασικού οικοσυστήματος.

 

Οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές πήραν μέρος ενεργά σε αυτή τη συμβολική και ουσιαστική βιωματική δράση, φυτεύοντας 250 δενδρύλλια από το Δασικό φυτώριο Αμυγδαλέζας, το οποίο υποστηρίζει η Motor Oil.

 

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» που υλοποιεί ο Όμιλος Motor Oil, εισφέροντας αξία διαχρονικά και με ευθύνη, συνεχίζοντας ό,τι έχει ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, πριν μισό αιώνα.

 

Γιατί για τον Όμιλο Motor Oil, «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» σημαίνει παρουσία και δράση. Σημαίνει πρωτοβουλία και ενδυνάμωση.

 

Ο Όμιλος Motor Oil είναι ηγέτης στον ενεργειακό κλάδο, στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ο Όμιλος εξελίσσεται με ένα ποικιλόμορφο, πολυενεργειακό χαρτοφυλάκιο: στην Κινητικότητα και το Retail, στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, στα Εναλλακτικά καύσιμα και την κυκλική οικονομία, στη Διύλιση, τον Εφοδιασμό & Εμπορία. Ο Όμιλος στηρίζει την οικονομία με εξαγωγές σε πάνω από 75 χώρες, χιλιάδες εργαζόμενους και συνεχείς νέες επενδύσεις. Σήμερα, ο Όμιλος Motor Oil έχει 92 επιμέρους εταιρείες και απασχολεί άμεσα περί τους 3.000 μόνιμους εργαζόμενους. Για περισσότερο από 50 χρόνια ο Όμιλος Motor Oil υιοθετεί πρακτικές, πρωτοβουλίες και δράσεις που διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες εξέλιξης για όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως φύλου, ισότιμη επιβράβευση και ίσες δυνατότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://www.moh.gr/