Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου

Η Δέσποινα Βανδή άνοιξε την καρδιά της και μίλησε χωρίς περιστροφές για τον έρωτα που βιώνει και τα στερεότυπα που πρέπει να καταρρεύσουν.

 

Η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης συνάντησαν την Δέσποινα Βανδή στο καμαρίνι της στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται μαζί με το συγκρότημα Melisses. Η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε στις ερωτήσεις τους σχετικά με την ζωή της δίπλα στον Βασίλη Μπισμπίκη και τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της και την καθημερινότητά της.

 

Η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε αρχικά στο δικαίωμα που έχει ο καθένας για να πραγματοποιήσει τα θέλω του: «Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει restart στη ζωή του, όποτε θέλει. Αυτή η μεταστροφή, επαγγελματικά, έρχεται γύρω στα 40. Οι άνθρωποι είμαστε πολύ εγκλωβισμένοι στο να κάνουμε πράγματα. Μου ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω το ποδαράκι μου έξω από τον κύκλο της ασφάλειας που είχα δημιουργήσει στα επαγγελματικά μου.

 

Μετά τα 40 άρχισα να νιώθω ότι κάτι άλλο ενστικτωδώς πρέπει να κάνω. Φαντάσου μια μέρα να πεθάνεις και να μην έχεις τολμήσεις να κάνεις πράγματα που θέλεις να κάνεις. Έτσι τόλμησα να κάνω και θέατρο και τηλεόραση», δικαιολογώντας τις αποφάσεις της.

 

 

 

Η Δέσποινα Βανδή ενεργεί πάντα συνειδητοποιημένα:

 

Στα προσωπικά της όμως η ζωή αποφάσισε για εκείνη. Μετά από τον χωρισμό της απο τον Ντέμη Νικολαΐδη, προέκυψε ένας μεγάλος έρωτας με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη. Συγκεκριμένα η Δέσποινα Βανδή είπε: «Όσον αφορά τον έρωτα, δεν είναι κάτι που επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στην ζωή μας. Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί κι επειδή μάλλον δεν είναι κάτι καθόλου καλά. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.

 

Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου. Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά. Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου.

 

Είμαστε εγκλωβισμένοι σε αυτό το πράγμα γιατί έτσι είμαστε μεγαλωμένοι. Ότι υπάρχει το σωστό timing να τελειώσεις το σχολείο, να σπουδάσεις και να κάνεις παιδιά. Μια γυναίκα που θέλει στα 50 να κάνει παιδί, να κάνει παιδί.

 

Μπορεί να μην μπορεί να κάνει με τον γνωστό τρόπο, αλλά αν θέλει να γίνει μάνα, μπορεί να γίνει και μάνα.

 

Δεν υπάρχει ηλικία στο τι γεμίζει εσένα γιατί γίνεσαι και καλύτερος άνθρωπος και λειτουργείς καλύτερα κι ως προς το περιβάλλον σου. Τα παιδιά αυτό που θέλουν είναι να έχουν ευτυχισμένους γονείς», παραδέχτηκε για τον τρόπο που λειτουργεί η σχέση τους και για την απελευθέρωση που νιώθει στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».