ΔΕΥΑ Λουτρακίου: Σε ποιούς καταναλωτές θα κοπεί το νερό

Στις περιπτώσεις καταναλωτών που πρόκειται να προχωρήσει σε διακοπή της υδροδότησης, αναφέρεται μέσω ανακοίνωσής της, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Λουτρακίου...

 

Αγαπητοί καταναλωτές,

 

Παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες της εταιρείας να καλύψει όσο το δυνατό περισσότερες ανάγκες σε έργα απέναντί σας με υπεράνθρωπες προσπάθειες τόσο από την Τεχνική Υπηρεσία όσο και από το υπόλοιπο προσωπικό, ένα μικρό ποσοστό συνεχίζει αφενός να υπερκαταναλώνει το πόσιμο νερό και αφετέρου δεν τηρεί τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στην εταιρεία.

 

Ένα ακόμη πιο μικρό ποσοστό καταναλωτών παρόλη την καλή διάθεση και υπομονή της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ όσον αφορά στους διακανονισμούς που οι ίδιοι έχουν συνάψει με την εταιρεία, δεν τους τηρεί ευελπιστώντας ότι θα συνεχίσουν να μην πληρώνουν.

 

Λόγω των υπέρογκων αυξήσεων σε ΔΕΗ, υλικά, τα οποία σε κάθε έργο πληρώνει η εταιρεία και με ορατό τον κίνδυνο να μη μπορούμε στο άμεσο μέλλον να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, έχοντας υπόψη τον Κανονισμό Ύδρευσης προβαίνουμε:

 

  1. Στην άμεση διακοπή των παροχών που έχουν απλήρωτους λογαριασμούς.
  2. Στην ακύρωση όλων των διακανονισμών που έχουν ληξιπρόθεσμες δόσεις σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δ.Σ

 

Αγαπητοί καταναλωτές,

 

Κάνουμε έκκληση να στηρίξετε έμπρακτα τη ΔΕΥΑ Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων για να συνεχίσει να παρέχει το καλύτερο και φθηνότερο νερό στην Ελλάδα.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Πρωτονοτάριος Δημήτριος

Δημοτικός σύμβουλος