Δεύτερη «στροφή» στη Super League

 Στην κορυφή της βαθμολογίας αναμένεται να βρει το τέλος της 2ης αγωνιστικής της Super League, τον Ολυμπιακό και τον Αρη. Με την ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι το λογικό φαβορί για την νίκη, όπως και οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης που επέστρεψαν στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Αρης υποδέχεται την ΑΕΛ και όπως έδειξε στην πρεμιέρα, έχει τις δυνατότητες για αρκετά πράγματα στο εφετινό πρωτάθλημα.

 

 

Παράλληλα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δοκιμάζονται σε δύσκολες έδρες. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, καλούνται να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό από το Champions League και να πάρουν τους τρεις βαθμούς στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, προκειμένου να παραμείνουν κοντά στην κορυφή, που στερούνται λόγω της περυσινής τιμωρίας. Αντίστοιχα, η πρωταθλήτρια, που πανηγυρίζει την επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από 12 χρόνια, θέλει το «τρίποντο» στην Τρίπολη από τον Αστέρα, έτσι ώστε να διατηρηθεί επικεφαλής στην κατάταξη.

 

 

Την ευκαιρία να διατηρήσει το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής έχει και ο Ατρόμητος που φιλοξενεί την Ξάνθη, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει τους τρεις βαθμούς υποδεχόμενος την Λαμία, προκειμένου να «σβήσει» την αφαίρεση έξι βαθμών που του επεβλήθη πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

 

 

Ακόμη, ο Λεβαδειακός είναι το λογικό φαβορί για την νίκη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης που αναζητά τον αντικαταστάτη του Βαλεριέν Ισμαέλ στην τεχνική ηγεσία, ενώ ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα είναι η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ.

 

 

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

 

Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου

 

19:15 Παναθηναϊκός-Λαμία

 

21:30 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

 

21:30 Ατρόμητος-Ξάνθη

 

 

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

 

 

19:15 Αρης-ΑΕΛ

 

19:15 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

 

21:30 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

 

 

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

 

 

21:30 Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης

 

21:30 Παναιτωλικός-ΟΦΗ

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 1 αγώνα)

 1. Αρης                3

 2. ΑΕΚ                 3  

 3. Ατρόμητος       3

 4. ΑΕΛ                 3

 5. Ολυμπιακός     3

 6. ΟΦΗ                1 

 7. Πανιώνιος        1 

 8. ΠΑΟΚ               1

 9. Παναιτωλικός        0

10. Απόλλων Σμύρνης     0

11. Αστέρας Τρίπολης    0

12. Λεβαδειακός         0

13. Ξάνθη               0

14. ΠΑΣ Γιάννινα        0

15. Λαμία               0

16. Παναθηναϊκός       -3

 

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ