Διαψεύδει ο Θανάσης Περαχωρίτης τους πυροβολισμούς στο γήπεδο της Κορίνθου

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Just Radio» παραχώρησε ο Θανάσης Περαχωρίτης, ο οποίος χαρακτήρισε ψευδή την ανακοίνωση της Κορίνθου, σχετικά με την αναμέτρηση της Κυριακής (27/2) στα Αθίκια.

 

Ο τεχνικός διευθυντής του Τενεάτη επισήμανε πως όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της Κορίνθου, δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα.

 

Σχετικά με τους πυροβολισμούς με την καραμπίνα τόνισε πως μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ο φίλαθλος του Τενεάτη κυνηγούσε στο βουνό σε απόσταση 100 μέτρων από το γήπεδο και έριξε τουφεκιές σε πουλιά.

 

Όπως είπε, η αστυνομία ήταν ήδη παρούσα στο γήπεδο, καθώς είχε κληθεί από τον Τενεάτη και προχώρησε στη σύλληψη του φιλάθλου, μετά από σχετική καταγγελία και ενώ αυτός είχε αφήσει την καραμπίνα στο αυτοκίνητό του.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Περαχωρίτης:

 

«Τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της Κορίνθου δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Είμαστε στενοχωρημένοι για όσα γράφονται, κάποιοι θέλουν να αμαυρώσουν τη νίκη του Τενεάτη και να να μας πάρουν τη χαρά, για μια τόσο μεγάλη επιτυχία απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.

 

Στεκόμαστε σε ένα μεμονωμένο γεγονός, αντί να σταθούμε στο ποδόσφαιρο. Κάποιοι για να καλύψουν αδυναμία τους σαν ομάδα και την ήττα τους, πάνε να προβάλουν ένα γεγονός που έχει μηδαμινή αξία.

 

Επειδή στον αγώνα της κανονικής περιόδου, οι φίλαθλοι της Κορίνθου που είχαν έρθει στα Αθίκια προκάλεσαν επεισόδια, για να μη συμβεί το παραμικρό, εμείς καλέσαμε αστυνομική δύναμη, η οποία ήταν παρούσα στο γήπεδο.

 

Κάποιος κυνηγός, ο οποίος ήταν σε απόσταση 100 μέτρων από το γήπεδο έριξε δυο τουφεκιές στον αέρα σε πουλιά που πέρναγαν, μισή ώρα πριν τον αγώνα. Έβαλε τη καραμπίνα στη θήκη και στο αμάξι και μετά ήρθε και παρακολουθούσε τον αγώνα.

 

Κανείς δεν απείλησε κανέναν, κανείς δεν απείλησε ποδοσφαιριστές της Κορίνθου, οι οποίοι έφυγαν αγκαλιασμένοι με ποδοσφαιριστές Τενεάτη από το γήπεδο. Κανείς δεν πείραξε τους φιλάθλους της Κορίνθου. Ο  παρατηρητής του αγώνα δεν έγραψε τίποτα γιατί δεν έγινε τίποτα.

 

Μία διακοπή έγινε γιατί φίλαθλοι Κορίνθου πέταξαν αντικείμενα στον επόπτη και η δεύτερη διακοπή έγινε γιατί ένας φίλαθλος του Τενεάτη άδειασε ένα νερό, δεν πέταξε μπουκάλι, αλλά έριξε νερό στον επόπτη. Αν αυτό είναι ζούγκλα και τριτοκοσμικές καταστάσεις, είναι για γέλια.

 

Όλη η Κορινθία θέλει η Κόρινθος να ανέβει ψηλά, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο, δημιουργεί κόντρες και αντιπάθειες με όλο το Νομό. Εμείς παίξαμε έναν αγώνα τίμιο, καλέσαμε αστυνομία για να διεξαχθεί ομαλά ο αγώνας, δεν έγινε το παραμικρό, είχαμε ομάδα προστασίας στην κερκίδα, δεν τους πείραξε κανείς.

 

Πάνε να φύγουν από το ποδοσφαιρικό και θέλουν να στρέψουν αλλού τη προσοχή για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.  Δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Όταν ο παρατηρητής λέει ότι δεν έγινε τίποτα, όταν η αστυνομία λέει ότι δεν έγινε τίποτα, όταν ο διαιτητής λέει πως δεν έγινε τίποτα, πως είναι δυνατόν να απειλείται η ζωή ποδοσφαιριστών και φιλάθλων και να μη γίνεται το παραμικρό; Να μην αποχωρεί η αντίπαλη ομάδα από το γήπεδο; Εμείς, τι άλλο να κάνουμε; Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια».