Διεκόπη το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου για... 54.000 ευρώ!

Διεκόπη οριστικά το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου πριν από λίγο, καθώς αποχώρησε σύσσωμη η Αντιπολίτευση εις ένδειξη διαμαρτυρίας στην παρουσία του Γ. Βλάχου και τα καταθετήρια που κατέθεσε στο Δ.Σ. ύψους 54.000 ευρώ.

 

 

«Η θέση του Δημάρχου δεν μπορεί να θέτεται εν αμφιβόλω από οποιονδήποτε φέρνει 3 χαρτιά σε φωτοτυπία», ήταν η θέση όλων των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι αφού τοποθετήθηκαν σχετικά και απηύθυναν ερωτήματα προς το Δήμαρχο περί του αν ισχύουν τα συγκεκριμένα καταθετήρια ή όχι, στη συνέχεια, αποχώρησαν.

 

 Από την πλευρά του, ο συνδυασμός της Μαρίας Πρωτοπαππά αποχωρησε διότι η επικεφαλής ζήτησε την παραίτηση του Γ. Γκιώνη, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "ευτελίζει το θεσμό του Δημάρχου".

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Βλάχος, τοποθετήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τα χρέη της Τουριστικής Λουτρακίου (της ανώνυμης εταιρείας του Δήμου) και ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του, προέβη σε μια κίνηση που έβαλε «μπουρλότο» στην αίθουσα συνεδριάσεων.

 

 

Συγκεκριμένα, κατέθεσε φωτοτυπίες τριών καταθετηρίων -δύο στην τράπεζα Eurobank κι ένα στην Alpha Bank- συνολικού ύψους 54.000€.

 

 

Οι φωτοτυπίες αυτές που μοίρασε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, αφορούν σε τρεις καταθέσεις 15.000, 30.000 και 9.000 ευρώ στους λογαριασμούς των Γ.Γ., Μ.Κ. και Σ.Ν. αντίστοιχα. Πρόσωπα που όπως φαίνεται από τα χαρτιά που κατέθεσε, χωρίς ωστόσο να έχει εξακριβωθεί η γνησιότητά τους, έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την παρούσα Δημοτική Αρχή.