Το Διεθνές Σκοπευτικό Meeting "Canal Challenge" στην Κόρινθο

Στην Κόρινθο θα χτυπάει η «καρδιά» της σκοποβολής στις 13-15 Ιουλίου

 

 

 

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να σας προσφέρουμε έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών σε ένα από τα πιο οργανωμένα σκοπευτήρια της χώρας μας.

 

Ο αγώνας "canal challenge" είναι προσπάθεια πολων παραγόντων ( σκοποβολής και όχι μονο) για την θεσμοθέτηση ενός αγώνα στο κέντρο της Ελλάδας .

Αγώνα που θα είναι αντίστοιχος των μεγάλων Ευρωπαϊκών. 

Που θα μπορεί ο σκοπευτής να ρίξει ένα πολύημερο αγώνα με τα δεδομένα των Παν ευρωπαϊκών, έξι στάδια την ημέρα 18 η και 24 συνολικά στάδια. 

 

Το ότι είμαστε δίπλα στην Αθήνα με το πλήθος των σκοπευτων και με την άνεση των υποδομών ( Αεροδρόμιο, προαστιακός, Εθνική οδός ) ενισχύει αυτή μας την απόφαση. 

Επίσης πιστεύουμε ότι δίνουμε την δυνατότητα σε μεγάλο ποσοστό Ελλήνων σκοπευτων να έχει την εμπειρία ενός τέτοιου αγώνα χωρίς να χρειαστεί να πάει στην Αυστρία, στην Σερβία, Τσεχία η σε αλλες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.

Πιστεύουμε δε ότι με την θεσμοθέτηση του αγώνα θα υπάρξουν και τα μεγάλα ονόματα των σκοπευτων που μέχρι τώρα οι περισσότεροι τους βλέπουμε στα βίντεο. 

Στους προγόνους αυτού του αγώνα είχαμε την συμμετοχή τέτοιων ονομάτων.

Είναι μεγάλο το στοίχημα κυρίως δεδομένου της οικονομικής κατάστασης και του ότι θέλουμε ο αγώνας να μην συνδεθεί με το πρωτάθλημα.

Παρα ταυτα το κόστος συμμετοχής στην Κόρινθο ενός τέτοιου αγώνα είναι πολύ μικρότερο για κάποιον από να μεταβεί σε κάποια χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:korinthostv.gr