Διμηνιό: Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 35χρονης

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας 35χρονης μητέρας που είχε βρεθεί νεκρή στο αυτοκίνητό της, στους Γαργαλιάνους, το Δεκέμβριο του 2016.

 

 

 

 

Η 35χρονη ήταν ιδιαίτερα γνωστή στο δήμο Σικυωνίων αφού πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Διμηνιό…

 

 

Η Γεωργία Φιλοπούλου, μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε εντοπιστεί από τον σύζυγό της με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό της, σε αγροτικό δρόμο, κοντά τη Λεύκη Γαργαλιάνων. Τώρα ασκήθηκε δίωξη στον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της.

 

Μετά από μελέτη των στοιχείων της δικογραφίας από τις αστυνομικές Αρχές, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία στον σύζυγο, ο οποίος είχε αρχικά αφεθεί ελεύθερος, καθώς δεν είχε προκύψει κανένα στοιχείο σε βάρος του.

 

Τις επόμενες μέρες πρόκειται όμως να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και να απολογηθεί στον ανακριτή.

 

Ο άνδρας είχε βρει τη σύζυγό του νεκρή, με τραύμα εξ επαφής στο κεφάλι, στις 9 Δεκεμβρίου 2016 και ειδοποίησε τις Αρχές. Τότε είχε πει ότι η 35χρονη, που είχε γεννήσει το τέταρτο παιδί τους την Πρωτοχρονιά του ίδιου έτους, είχε φύγει το προηγούμενο απόγευμα από το σπίτι τους κι εκείνος ανησύχησε επειδή δεν είχε επιστρέψει.

 

Το πρωί εκείνο, πήρε τους εργάτες του για να πάει στα χωράφια κι ένας από αυτούς είδε το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας σταθμευμένο σε έναν παράδρομο και του το είπε», αναφέρθηκε στο ant1news.gr.

 

Με πληροφορίες: korinthiannews.gr