Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το beach bar στην Κόρινθο και η άποψή της για τον σερβιτόρο στη Ρόδο

Το βίντεο με τον νεαρό σερβιτόρο σε beach bar της Ρόδου που περπατάει μέσα στη θάλασσα κρατώντας ένα δίσκο με φαγητό, ενώ το νερό του φτάνει σχεδόν μέχρι τον λαιμό, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει όχι μόνο σφοδρές αντιδράσεις, αλλά και διυπουργική παρέμβαση...

 

Παρόλα αυτά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν βρίσκει κάτι μεμπτό και εξέφαρασε την άποψή της στο Instagram, προκαλώντας ένα κύμα σχολίων. Το γνωστό μοντέλο είπε πως έχει εργαστεί σε αντίστοιχο πόστο σε beach bar της Κορίνθου και ευχαριστιόταν να βρέχεται και να δροσίζεται στην θάλασσα.

 

"Τώρα κάπου ΟΠΑ! Μαζί ενωμένοι όλοι οι άνθρωποι όταν υπάρχει εκμετάλλευση! (πρώτη φωνάζω για τις αδικίες). Προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι γιατί κάτι άλλο σας φταίει! Το συγκεκριμένο beach bar έχει αυτή την υποδομή (ούτε που το ξέρω αλλά έχω δουλέψει σε παρόμοιο)! Λες να πήγε κάποιος για δουλειά και να του είπαν θα πηγαίνεις με κανό εκεί; Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται!, έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και πρόσθεσε:

 

"Έχω κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά στην Κόρινθο πριν 13 χρόνια και να σου πω το ευχαριστιόμουνα που μπορούσα να βρέχομαι με ντάλα ήλιο. Αυτό που προσπαθείτε να βγάλετε τα ψυχολογικά σας όπου βρείτε γίνεστε αηδία. Καλύτερα να εστιάσετε στα πραγματικά προβλήματα. Και μετά αν έβλεπες κάποιον στο beach bar στον ήλιο θα λέγαμε "οι καλοί χριστιανοί” δεν τον αφήνουν να βραχεί να δροσιστεί! Έχετε καταντήσει αηδία και σας ακολουθώ και σας στηρίζω".