Δημήτρης Χατζησωκράτης: «Επικίνδυνος ο Πάνος Καμμένος»

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο, από τον Δημήτρη Χατζησωκράτη, στέλεχος του κόμματος του υφυπουργού Άμυνας, Φώτη Κουβέλη, ο οποίος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα!

 

Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ,  χαρακτήρισε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο ως «επικίνδυνο». Σε παρέμβαση του παρουσιαστή της εκπομπής, Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος του σημείωσε ότι πρόκειται για πολύ βαριά έκφραση, ο ίδιος επέμεινε και το επανέλαβε τουλάχιστον δυο φορές…

 

Είναι πάντως, ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν και πολιτεύονται οι Έλληνες πολιτικοί, οι οποίοι δεν διστάζουν ακόμη και σε κρίσιμες στιγμές, όπως αυτές που διανύουμε, τόσο στις γενικότερες γεωπολιτικές εξελίξεις, όσο και ειδικότερα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, δεν διστάζουν να επιτεθούν στον υπουργό Εθνικής Άμυνας της χώρας, με μόνο το μικροπολιτικό (εσωτερικής κατανάλωσης) κριτήριο.

 

Καθένας έχει δικαίωμα να έχει όποια άποψη θέλει για οποιονδήποτε πολιτικό. Μπορούμε να “σφαχτούμε” όποιες άλλες στιγμές θέλουμε, αλλά τι κρίσιμες εθνικές στιγμές, όπως αυτής της περιόδου, τα δικαιώματά μας πρέπει να είναι στην άκρη… Τέτοιες ώρες όλοι, έχουμε μόνο υποχρεώσεις. Εθνικές υποχρεώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ