Δημήτρης Λάμπρου: "Έτσι έλυσα το... γρίφο με το νερό στο Δυόκαστρο"

Πρόβλημα υδροδότησης παρατηρήθηκε σε περιοχή της κοινότητας Πισίων. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δημήτρης Λαμπρου αφου ενημερώθηκε πως υπάρχει πρόβλημα στην υδροδότηση και επειτα απο μια προσωπική του ερευνα διαπίστωσε πως τελικά εναςς απο τους σωλήνες είχε βγει απο το σύνδεσμο και σε καποιο αλλο σημείο να εχει υποστεί μεγάλη φθορά απο την πρόσφατη πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαροή, να χάνετε το πολύτιμο αγαθό, και φυσικά να δημιουργείται αυτομάτως πρόβλημα υδροδότησης στους κατοίκους της περιοχής.

 

Ο κύριος Λαμπρου ανέφερε για το συγκεκριμένο συμβάν.

 

” Αποφάσισα να ελέγξω μόνος μου γιατί δεν έρχετε το νερό στην επάνω δεξαμενή και ανέβηκα όλο το ποτάμι προς το Δυόκαστρο.

 

Πράγματι το νερό ήταν εκτός δικτύου και το ένωσα. Βλέπετε πιο κάτω καμμένος σωλήνας με το νερό να περνά μέσα. Αυτό δείχνει ότι κάποιοι δεν το έχουν προσέξει.Τώρα το νερό πέφτει στην δεξαμενή αλλά η στάθμη είναι μικρή με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα ειδικά στα Καλύβια. Έχω μιλήσει με τον Δήμαρχο κ. Γκιώνη, τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΛ κ. Μπεκιαρη και με τον Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΛ κ. Μαστραντωνάκη φέρνοντας τους την ευθύνη διότι πρέπει να γίνουν έργα στις υδρομαστεύσεις και να μαζευτεί το παραμικρό νερό που χάνετε.

 

Καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα για τους ανθρώπους στα υψηλότερα μέρη είναι αρκετά μεγάλο και θα παρακαλούσα τους πολίτες στα χαμηλότερα να μην ξοδεύουν άσκοπα το νερό για να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας. Σας ευχαριστώ.”