Δημήτρης Λάμπρου: "Η υπηρεσία καθαριότητας έχει ξεχάσει τα Πίσια" (Εικόνα)

Απάντηση στις καταγγελίες που έγιναν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για τα προβλήματα στην καθαριότητα στα Πίσια, δίνει μέσω της σελίδας του στο facebook, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πισίων, Δημήτρης Λάμπρου.

 

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λάμπρου, δημοσιεύει την επιστολή που απέστειλε στις 21 Ιουλίου 2020, στον αντιδήμαρχο καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα, ζητώντας προς την συγκεκριμένη υπηρεσία στην οποία είναι πολιτικός προϊστάμενος, "να δείξει ότι υπάρχει" και "έναν χρόνο μετά να στείλουν υπαλλήλους για γενική καθαριότητα στο χωριό".

 

Αναλυτικά η απάντηση και η επιστολή του προέδρου Πισίων:

 

Ως απάντηση δημοσιεύσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης του πρώην προέδρου κ. Γκίκα Ιωάννη του Μηνά για τον καθαρισμό στα Πίσια, του παραθέτω το παρακάτω έγγραφο με α.π. 11908 / 21-07-2020 το οποίο αναλύει τις ενέργειες του Προέδρου Δημητρίου Π. Λάμπρου. Μην ξεχνάτε ότι ο πρώην πρόεδρος κ. Γκίκας αρνήθηκε στην θετική μου εισήγηση για συνεχή παρουσία οδοκαθαριστή για την Κοινότητα Πισίων.

 

Προς τμήμα καθαριότητας Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

 

Παρά την τόση προσπάθειά μου ως πρόεδρος, να γίνει γενική καθαριότητα στα Πίσια, δυστυχώς δεν ανταποκριθήκατε ως υπηρεσία καθαριότητας.

 

Κοντεύει να κλείσει χρόνος και ουδεμία φορά στείλατε υπαλλήλους για γενική καθαριότητα μέσα στο χωριό.

 

Έχω καθαρίσει προσωπικά τρεις φορές το χωριό μόνος μου και όσο και να σας φώναζα, δεν ανταποκριθήκατε.

 

Επιτέλους, δείξτε ότι υπάρχετε και λόγω της Ιεράς Πανήγυρης της Αγίας Παρασκευής, πρέπει να στείλετε συνεργεία όπου θα κόψουν τα χορτάρια και θα ασπρίσουν και την αρπάγη για τα ογκώδη απορρίματα. 

 

Το ίδιο, πρέπει να πράξετε και για την Ιερά Πανήγυρη της Αγίας Σωτήρας στο Σχοίνο.

 

Ο πρόεδρος Κοινότητας Πισίων

Δημήτρης Λάμπρου

21/7/2020