Δημήτρης Λάμπρου: "Καταγγέλλω τον κ. Γιάννη Γκίκα για ανευθυνότητα"

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε στο loutraki365.gr, ο τοπικός σύμβουλος Πισίων, Δημήτρης Λάμπρου, στην οποία καταγγέλει τον Πρόεδρο των Πισίων κ. Γκίκα Ιωάννη για ανευθυνότητα.

 

Διαβάστε την επιστολή του τοπικού Συμβούλου Πισίων, Δημήτρη Λάμπρου

 

Καταγγέλλω τον Πρόεδρο των Πισίων κ. Γκίκα Ιωάννη για ανευθυνότητα. Έχει δείξει κατά διαστήματα την ανεπαρκειά του σε πολλά προβλήματα της περιοχής μας και τώρα δείχνει το πόσο ανεύθυνος είναι σε στοιχειώδη υποχρεώσεις του ώς Πρόεδρος.

 

Συγκάλεσε τακτικό Συμβούλιο στις 26/6/2018 και ώρα 19:00 στα Πίσια.   Από την πλευρά μου για να είμαι παρών στα προβλήματα του τόπου μας παρακάλεσα συναδέλφους να αλλάξω την βαρδιά μου στο νοσοκομείο Κορίνθου δημιουργώντας εντάσεις σε ένα πόστο που ασχολείται με την υγεία των πολιτών. Αυτό φυσικά δεν αγγίζει ηθικά όπως φαίνεται τον χαρακτήρα του Προέδρου κ. Γκίκα Ιωάννη.

 

Φτάνοντας στο χώρο του Συμβουλίου με κύνδυνο στον δρόμο λόγω της βροχής  διαπίστωσα ότι ήταν παρών μόνο ο γραμματέας κ. Γκίκας Ιωάννης του Σπυρίδωνος και έμαθα ότι δεν θα γίνει συμβούλιο διότι δεν θα έρθει ο Πρόεδρος.

 

Δεν είχε την στοιχειώδη ευγένεια να ενημερώσει τον Τ. Σύμβουλο (δηλ. εμένα), ότι αναβάλει το Συμβούλιο. 

 

Έχουμε λοιπόν έναν Πρόεδρο που συγκαλεί τακτικό Συμβούλιο , δεν έρχεται και δεν ενημερώνει τους συμβούλους.

 

Να τους χαίρεστε τέτοιους συνεργάτες κ. ΔΗΜΑΡΧΕ και κα.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ.

 

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι λύσεις των προβλημάτων που απασχολούν το Τοπικό Διαμμέρισμα Πισίων βρίσκονται σε χέρια ανεύθυνων και στην αντικοινωνική πολιτική που ασκούν κάποιοι που νομίζουν ότι έτσι θα δώσουν λύσεις για το καλό του τόπου μας.

 

Τα τεχνασματά σας με πλάγιες και ανορθόδοξες σκέψεις δείχνουν κ. Γκίκα, Πρόεδρε των Πισίων την ποιοτητά σας.

 

Τοπικός  Σύμβουλος  Πισίων

Δημήτριος  Π. Λάμπρου