Δημήτρης Βασιλείου: "Σπύρο, ντροπή"!

Σπύρο, πώς άφησες εσύ, ένας τόσο πολυπράγμων και παντοδύναμος άρχων των Αγίων Θεοδώρων, να σε εκθέσει έτσι το δράμα ενός συνδημότη μας που ζει στην περιοχή που διαφεντεύεις;

 

Σπύρο, είσαι ένας καλός και πετυχημένος αντιδήμαρχος! Είναι απίστευτο το γεγονός, ότι κάποιοι συνδημότες, μας που ζουν το δράμα του άτυχου ανθρώπου που αναφέρεται στο χθεσινό ρεπορτάζ του ΑΤNews, της έγκριτης αυτής ιστοσελίδας της περιοχής σου, αναγκάστηκαν να φθάσουν στο σημείο να προκαλέσουν την ανάδειξη του δράματος αυτού του ανθρώπου, αποτεινόμενοι στον τοπικό τύπο!

 

Σπύρο, η εικόνα σου αμαυρώνεται, πρέπει να δράσεις άμεσα σαν καλός εθελοντής πυροσβέστης που είσαι και να την καθαρίσεις. Λίγα μέτρα άσφαλτος δεν είναι τίποτα για σένα, τη στιγμή που ασφαλτοστρώνονται από τον δήμο χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων.

 

Σπύρο, η απόρριψη, επίσης, του άτυχου αυτού ανθρώπου από το κοινωνικό παντοπωλείο είναι μια, επιεικώς χαρακτηριζόμενη, αντικοινωνική πράξη των ιθυνόντων του κοινωνικού παντοπωλείου της περιοχής σου. Μη μου πεις ότι δεν καταλαβαίνεις ότι όση και αν είναι η σύνταξη αυτού του ανθρώπου δεν μπορεί να είναι αρκετή για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του; Άμεση επανένταξη λοιπόν, επιβάλλεται.
Αγαπητέ Σπύρο, δράσε άμεσα κα να είσαι σίγουρος πως ο δυστυχής αυτός συνδημότης μας θα σε ψηφίσει στις επόμενες εκλογές όποιο ψηφοδέλτιο και αν στελεχώσεις!!!

 

Λουτράκι 4/1/2021
Δημήτρης Βασιλείου – Δημοτικός Σύμβουλος