Δημήτρης Βασιλείου: "Τουλάχιστον αναξιόπιστος ο Γιώργος Γκιώνης"

Πυρά κατά του Δημάρχου Γκιώνη εξαπολύει με ανακοίνωση της η Δημοτική Παράταξη του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ”ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” του Δημήτρη Βασιλείου. Συγκεκριμένα οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην τελευταία συνεδρίαση της Τουριστικής, ο Γκιώνης ειχε πει οτι θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση εντός επταημέρου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που είχαν προταθεί απο την αντιπολίτευση, γεγονός το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ...

 

Η ανακοίνωση αναφέρει :

 

“Για μία ακόμη φορά ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων αποδεικνύεται, τουλάχιστον, αναξιόπιστος.

 

Στο Δ/Σ της Τουριστικής την προηγούμενη εβδομάδα υποσχέθηκε να καλέσει γενική Συνέλευση μέσα σε επτά ημέρες προκειμένου να συζητηθούν θέματα που είχαν τεθεί από την αντιπολίτευση, κατά την Γενική Συνέλευση της 15/1/2021 και αναβλήθηκαν, μετά από πρόταση του δημάρχου και με την συναίνεση της αντιπολίτευσης, προκειμένου να συζητηθεί θέμα που ο δήμαρχος είχε εισάγει.

 

Τα θέματα που αναβληθήκαν τα είχε αποδεχθεί το Δ/Σ της Τουριστικής, με ομόφωνη απόφασή του, προκειμένου να συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση.

Γιατί ο δήμαρχος αποφεύγει επιμελώς να συζητήσει τα θέματα που έχει ζητήσει η αντιπολίτευση; Γιατί χάνει κάθε ίχνος ντροπής και συνεχίζει την παρελκυστική του πολιτική!!!”