Δήμος Λουτρακίου: Διαδικτυακή συναυλία για τα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες

Συναυλία ετοιμάζει ο δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, για την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021...

 

Ο Βαγγέλης Γερμανός, ενώνει τη φωνή του με τους Λουτρακιώτες τραγουδιστές και μουσικούς Μάρω Μαρκέλλου, Γιώργο Μίχα, Χρήστο Νινιό, Γιάννη Τσελώνη, Βασίλη Πιερρακέα, Αντώνη Αγγελίδη, Τάκη Λυκομήτρο, Χρήστο Ζερβό και Βασίλη Κοντογιάννη, για ένα μοναδικό live που θα αναμεταδοθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, εορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

 

Παράλληλα, με τη συναυλία (9:30),ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, επιθυμεί να συμβάλλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

 

Η 14η Φεβρουαρίου, εκτός από την γνωστή σε όλους μας «Ημέρα των Ερωτευμένων», έχει καθιερωθεί διεθνώς και ως ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, σχετικά με τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

 

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα γεννιούνται 800-1.000 παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

 

Αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί στο ποσοστό 0,8-1% των 100.000 γεννήσεων ετησίως.

 

Η πάθηση μπορεί να προκαλέσει περισσότερους θανάτους κατά το πρώτο έτος της ζωής του βρέφους από οποιαδήποτε άλλη γενετική ανωμαλία.

 

«Η Καρδιά του Παιδιού», στέλνει μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας και μας προσκαλεί να γίνουμε κοινωνοί του μηνύματος της «Στηρίζουμε την «Καρδιά του Παιδιού» με την καρδιά μας».

 

Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής.

 

Η Αναμετάδοση θα γίνει από τους λογαριασμούς του Δήμου στο Facebook και το YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ