Δήμος Λουτρακίου: Η λίστα με τα τμήματα και τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά

Η λίστα από το Υπουργείο Παιδείας με τα κλειστά τμήματα ή και ολόκληρα σχολεία στην Αθήνα και όλη τη χώρα, συνεχώς μεγαλώνει… Ο κορονοϊός και η έξαρση κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας, θα κρατήσουν κλειστά τμήματα σε σχολεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας και τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, αλλά και τις επόμενες μέρες.

 

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 αλλά τις επόμενες μέρες νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε διάφορες περιοχές της χώρας καθώς έχουν καταγραφεί κρούσματα κορονοϊού.

 

Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στους δήμους της περιοχής, αναγκάζουν τις υγειονομικές Αρχές να κλείσουν τα σχολεία, για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

 

Υπενθυμίζεται πως στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, κλειστό θα παραμείνει μόνο το Γ1 τμήμα του Γυμνασίου των Αγίων Θεοδώρων, λόγω κρούσματος κορονοϊού σε μαθητή της τάξης.

 

Δείτε εδώ τη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας (σ.σ. δείτε την κάνοντας κλικ εδώ) η οποία ανανεώνεται διαρκώς με τα σχολικά συγκροτήματα που δεν θα λειτουργούν.