Δημοσκόπηση loutraki365: Τι ψήφισαν οι πολίτες - Οι νικητές και οι ηττημένοι του gallop

Τι δείχνει η πρώτη διαδικτυακή δημοσκόπηση του loutraki365.gr, ακριβώς ένα χρόνο πριν στηθούν οι κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων...

 

Οι μετρήσεις του loutraki365.gr, αναδεικνύουν τον προβληματισμό που υπάρχει στους πολίτες αναφορικά με την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας από τη Δημοτική Αρχή, την απογοήτευση από τη στάση των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και την άποψή τους στο ενδεχόμενο συνεργασίας των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

 

Σ.Σ. Το loutraki365.gr, δεν είναι εταιρεία δημοσκοπήσεων, απλώς δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του, να ψηφίσουν μέσα από συγκεκριμένα ερωτήματα την απάντηση της επιλογής τους και στη συνέχεια, δημοσιεύει αυτούσιες (αφού τις ομαδοποιήσει) τις απαντήσεις τους. Επίσης, αναφέρουμε προς αποφυγην παρεξηγήσεων ότι η δημοσκόπηση έγινε μέσα από την πλατφόρμα της google, google forms, η οποία δίνει την δυνατότητα στο τέλος της δημοσκόπησης, να αποκλειστούν οι πολλαπλές ψήφοι από την ίδια i.p. Τέλος, ευχαριστούμε και τους 1.617 πολίτες, που δέχτηκαν να πάρουν μέρος στην διαδικτυακή δημοσκόπηση του Loutraki365.gr.

 

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

 

Στη διαδικτυακή δημοσκόπηση του Loutraki365.gr, συμμετείχαν 1.617 πολίτες με το 50,7% εξ αυτών, να ψηφίζουν στο Λουτράκι. Το 18,5% ψηφίζει στους Αγίους Θεοδώρους, το 15,3% στην Περαχώρα, το 11,7% στα Ίσθμια και τέλος το 3,8% στα Πίσια.

 

 

Οι μετρήσεις για λογαριασμό του loutraki365.gr ανέδειξαν και τις σκέψεις των πολιτών για το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας των παρατάξεων της αντιπολίτευσης με τα αποτελέσματα μάλιστα να αποδεικνύουν στην πράξη ότι η... ισχύς, βρίσκεται πάντα στην ένωση!

 

 

Αναφορικά με το ποιόν ή ποιά υποψήφιο/α θα επιθυμούσαν για αρχηγό σε ενδεχόμενη εκλογική συνεργασία των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, οι πολίτες απάντησαν:

 

 

Πρόθεση ψήφου

 

Στην πρόθεση ψήφου, η παράταξη του Γιώργου Γκιώνη, καταγράφει ποσοστό 24,9% έναντι ποσοστού 19,4% που συγκεντρώνει ο συνδυασμός της Μαρίας Πρωτοπαππά. Ακολουθεί η παράταξη του Γιάννη Καραπανάγου με 17,1%. Στην τέταρτη θέση, ο συνδυασμός του Κωστή Ζερβού με 10,6%, ο οποίος ξεπέρασε οριακά τον συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη, που με 10,3% βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Έκτος, ο συνδυασμός του Δημήτρη Βασιλείου, με ποσοστό 7,1% και τελευταία η παράταξη του Χρήστου Ασημακόπουλου με ποσοστό 3,4%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων, ανήλθε στο 7,2%.

 

 

Οι πολίτες, δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι τόσο από το έργο όσο και από την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, από πλευράς της Δημοτικής Αρχής Γκιώνη.

 

Βαθμός ικανοποίησης από το έργο της Δημοτικής Αρχής

 

 

Βαθμός ικανοποίησης στην επίλυση προβλημάτων από τη Δημοτική Αρχή

 

 

Βαθμός ικανοποίησης από τη στάση των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και γενικότερα