Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου: Η στιγμή που ο Γ. Βλάχος μοιράζει τα καταθετήρια ύψους 54.000 ευρώ

Την ώρα που ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης απαντούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου, χαρακτηρίζοντας ψεύδη τα όσα γράφτηκαν εναντίον του ότι την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η φωτιά των Γερανείων βρισκόταν στις Σπέτσες, έκπληκτοι οι δημοτικοί σύμβουλοι παρακολούθησαν τον εργολάβο Γιώργο Βλάχο, να μοιράζει φωτοτυπίες σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και το κοινό που βρισκόταν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

 

 

Όπως αποδείχθηκε, οι φωτοτυπίες αφορούσαν σε καταθετήρια ύψους 54.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να έχει ελεγχθεί η γνησιότητα τους.

 

 

Όπως είναι φυσικό, σήμανε συναγερμός σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους που έσπευσαν να θέσουν ερωτήματα στο Γιώργο Γκιώνη, γύρω από τα συγκεκριμένα καταθετήρια.

 

 

"Είναι πολύ σοβαρό αυτό που συμβαίνει, νομίζω ότι δεν έχει συμβεί ποτέ σε κανένα δημοτικό συμβούλιο. Έχουμε πολύ μεγάλη υποχρέωση να στηρίξουμε τους θεσμούς. Εγώ διαφωνώ σε όλα τα επίπεδα με τον κύριο Γκιώνη, έχω μία τεράστια πολιτική αντίθεση μαζί του, όμως διατηρώ το δικαίωμα να λέω ότι στηρίζω το θεσμό του δημάρχου. Θα πω μόνο ένα πράγμα εάν κάποιος θέλει να "λαδωθεί" από κάποιον, αυτό δεν γίνεται μέσα από ένα λογαριασμό τράπεζας. Κάποιοι ξεχνούν ότι οι λογαριασμοί και τα πόθεν έσχες μας είναι στο φως. Και δίνω τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε να δει τους λογαριασμούς. Δεν κρύβω τίποτα από κανέναν και δεν δίνω το δικαίωμα να με κατηγορεί με αυτό τον τρόπο". Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Λογοθέτης για να πάρει στη συνέχεια το λόγο ο Γιάννης Καραπανάγος.

 

 

"Η πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση μετατράπηκε σε πολεμική ατμόσφαιρα και ύβρεις μέσα στο Ναό της δημοκρατίας. Πρέπει όμως να κατανοήσουμε όλοι ότι ο κύριος Βλάχος ήρθε εδώ και προσβάλλει τους θεσμούς. Και πρέπει να υπάρξει επιτέλους μία απάντηση: Ισχύουν όλα αυτά που καταγγέλει ναι ή όχι; Δεν μπορεί να διασύρονται πάνω από 20.000 συνδημότες μας ότι υπάρχει δήμαρχος που λαδώνεται. Που είναι ο θεσμός του δημάρχου; Που εμείς πρέπει να τον υπερασπιστούμε αλλά και αυτός πρέπει να απαντήσει".

 

 

Δερίτε το video: