Διπλή τραγωδία στο Λουτράκι - Γυναίκα πέθανε στην κηδεία του θείου της

Τραγωδία στο Λουτράκι καθώς μέσα σε 24 ώρες πέθαναν δυο άνθρωποι σε μια οικογένεια . Μάλιστα,  η κοπέλα που πέθανε δεύτερη εξέπνευσε ενώ βρισκόταν στην κηδεία του θείου της.

 

Η κοπέλα, ηλικίας περίπου 35 ετών, πήγε σήμερα το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, στο Λουτράκι, προκειμένου να πει το στερνό αντίο στον αγαπημένο της θείο, Ιωαννη Βλάσση, όταν ξαφνικά φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις της μπροστά σε όλους τους παρευρισκομένους. Η άτυχη κοπέλα, καταβεβλημένη και εμφανώς συγκινημένη, φαίνεται ότι δεν άντεξε στην εικόνα του φέρετρου του θείου της και ένιωσε δυσφορία.

 

Με τη βοήθεια των υπολοίπων, βγήκε έξω από την εκκλησία προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις της, ωστόσο λίγο αργότερα, λιποθύμησε στο προαύλιο της εκκλησίας.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365, άτομα που βρίσκονταν στην κηδεία και γνώριζαν πως να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, προσπάθησαν να επαναφέρουν την κοπέλα όμως μάταια καθώς εκείνη είχε ξεκινήσει ήδη το μεγάλο της ταξίδι. 

 

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της αλλά και το μικρό παιδάκι τους που την αποχωρίστηκαν τόσο ξαφνικά και τόσο νέα.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κορίνθου ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι υπέστη ανακοπή.