Διπλό φονικό Κύπρος: Σοβαρές αποκαλύψεις από την σύντροφο του 33χρονου δράστη

 

Η 21χρονη σύντροφος του συλληφθέντα που ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της διπλής δολοφονίας στην Κύπρο, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη βίαιη συμπεριφορά του 33χρονου και τη σχέση τους. 

 

 

Η νεαρή, η οποία συνελήφθη για συμμετοχή στην υπόθεση δολοφονίας του ζευγαριού στη Λευκωσία, έδωσε όλες τις πληροφορίες που «καίνε» τον 33χρονο, ενώ η κατάθεσή της σοκάρει. 

 

 

Αναφέρθηκε στη σχέση της με τον δράστη, η οποία από παράφορος έρωτας μετατράπηκε σε εφιάλτη. Ισχυρίστηκε ότι ήθελε να τον εγκαταλείψει, ωστόσο φοβόταν ακόμα και για την ίδια της τη ζωή, αφού ο 33χρονος «είχε γίνει πολύ επιθετικός» το τελευταίο διάστημα.

 

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η συμπεριφορά του άλλαξε λόγω του εθισμού του στην κοκαΐνη, σε αμφεταμίνες, καθώς και σε άλλα σκληρά ναρκωτικά.

 

 

Μάλιστα, ο 33χρονος, αν και γνώριζε ότι η σύντροφός του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας,υποφέροντας κατά διαστήματα από φρικτούς πόνους, δεν δίσταζε να την κακοποιεί τόσο ψυχολογικά και σωματικά όσο και σεξουαλικά.

 

 

Σημειώνεται ότι πριν γνωριστούν με τον δράστη, η 21χρονη σπούδαζε σε ιδιωτικό κολέγιο και παράλληλα εργαζόταν για να καλύψει τα δίδακτρα. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος την εξανάγκασε να εγκαταλείψει τις σπουδές της και να συζήσουν.

 

 

Η νεαρή αποκάλυψε ακόμη στους ανακριτές ότι ο 33χρονος, το βράδυ του φόνου, όταν επέστρεψε στο σπίτι, της εκμυστηρεύτηκε ότι είχε σκοτώσει το ζευγάρι, ωστόσο δεν τον πίστεψε. Για το λόγο αυτό την πήρε με το αυτοκίνητο και την πήγε στο Στρόβολο, προκειμένου να την πείσει.

 

Στην περιοχή βρισκόταν όμως ήδη η αστυνομία και έτσι αποχώρησαν. 

 

 

cnn.gr