Διπλό φονικό στο Λουτράκι: Βρέθηκε και δεύτερο πτώμα μέσα στο σπίτι - Σοκάρουν τα ευρήματα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση που κυριολεκτικά έχει σοκάρει το Λουτράκι από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου μέχρι και αυτή την ώρα, που η Αστυνομία κατάφερε να εισβάλλει στο σπίτι της 45χρονης γυναίκας από την Οδησσό της Ουκρανίας στο Φλάμπουρο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν σε μία λίμνη αίματος τα πτώματα δύο ανθρώπων, μιας γυναίκα και ενός άνδρα, τα οποία βρέθηκαν γυμνά!

 

Πλέον η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους.

 

Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου, βρέθηκε καμμένο όχημα στην περιοχή Βηθλεέμ. Αμέσως, άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο, όπου αρχικά κατέσβησαν τη φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί. Στη συνέχεια, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της οδηγού. Σύμφωνα με τα στοιχεία, πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι μητέρα ενός κοριτσιού 20 περίπου ετών. Η αλλοδαπή γυναίκα, που εργάζεται ως μασέζ, τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, ενώ είναι διαζευγμένη.