Δολοφονία στο Λουτράκι: Συγκλονιστικές εικόνες από το αιματοβαμμένο σπίτι - Βρέθηκαν αποτυπώματα;(video)

Εικόνες από το σπίτι, όπου έγινε τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι πριν από εννέα ημέρες, προβλήθηκαν αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA...

 

Η πόρτα δεν έχει ίχνη παραβίασης. Στην κουρτίνα υπάρχουν ίχνη αίματος, το ίδιο και στην τουαλέτα. Φαίνεται πως ο δράστης, πριν εξαφανιστεί μετέφερε τις σωρούς μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβαιώνονται επίσημα, υπάρχουν αποτυπώματα του βασικού υπόπτου του ανθρώπου από την Αλβανία.

 

Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε το “Live News”

 

Η κόρη της 43χρονης Φωτεινής, που δολοφονήθηκε με τον σύντροφο της, τον 42χρονο φαρμακοποιό, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για όσα της είχε εκμυστηρευτεί η μητέρα της, για όσα φοβόταν, και για τον βίαιο -όπως λέει-πρώην σύντροφό της.

“Όντως απειλούσε. Τον φοβότανε γενικότερα. Σίγουρα… της έχει σπάσει το χέρι στο παρελθόν και τέτοια. Ότι υπήρχαν αυτά, υπήρχαν, τώρα… υπήρχε φόβος. Δεν μίλαγε ποτέ η μαμά ήταν κλειστή”.

 

Η 20χρονη ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήξερε τον τρόπο που συμπεριφερόταν στην μητέρα της ο πρώην σύντροφός της.

 

“Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι φοβότανε και είχε γνωρίσει έναν νέο άνθρωπο, ανθρώπινο είναι έτσι να προχωράμε όλοι την ζωή μας και λογικά δεν του άρεσε γιατί δεν ήταν αυτός. Είναι η μαμά μου, εγώ τον πόνο αυτόν μόνο που τον κάνω εικόνα φρικάρω. Ο τρόπος που έγινε το συγκεκριμένο, η συγκεκριμένη διαδικασία δηλαδή, είναι απάνθρωπο… δεν…”.