Δυνατές μεταγραφές ενισχύουν τον ΑΟΛ

Η μεταγραφική δράση δυναμώνει την ομάδα καθιστώντας την ακόμα πιο ισχυρή στις νέες προκλήσεις.

 

• Ο 33χρονος Βασιλής Παπουτσής, επέστρεψε στην ομάδα του ΑΟΛ! Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα Θύελλα Πετρίου. Μαζί με τον ΑΟΛ έφτασε κι έζησε μεγάλες στιγμές σε κατηγορία Γ’ Εθνικής, ενώ στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και με άλλες ομάδες, όπως ο Πέλοπας Κιάτου, Παναργειακός, Παναρκαδικός κ.α.
Ο ίδιος περιγράφει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του στην ομάδα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ξαναγύρισε στο σπίτι του!

 

• Ο Δρίτσας Αντώνης είναι μια ακόμα νέα προσθήκη στο ρόστερ του ΑΟΛ. Ο Αντώνης είναι 21 ετών και ξεκίνησε από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου των Αγίων Θεοδώρων και αποτέλεσε και παίκτη της αντρικής ομάδας. Το νέο μέλος μας έχει λάβει ποδοσφαιρική εμπειρία και από την ομάδα του Ισθμιακού. Δείχνει φιλόδοξος αθλητής, και μέσω όσων δήλωσε στόχος του είναι η ανύψωση του ΑΟΛ στην κορυφή, με κύπελλα και πρωταθλήματα.

 

• Ο Στρατίκης Γεώργιος είναι επίσημα ένας νέος παίκτης του «Α.Ο. Λουτράκι». Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πριν την μεταγραφή του αγωνιζόταν με την ομάδα του Ισθμιακού. Συμμετείχε στην ομάδα του Σαρωνικού Γαλατακίου, καθώς και σε αυτήν του Χιλιομοδίου σε επίπεδο Γ’Εθνικής.

 

• Ο Ανδρέας Αλεξανδράκης, ο 20 ετών νέος μας παίκτης, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει διαγράψει σημαντική πορεία στον χώρο των γηπέδων. Αποτελεί κι εκείνος ποδοσφαιριστή με εμπειρία σε Γ’ Εθνική κι έχει ήδη συνεργαστεί με πολλές ομάδες. Η τελευταία του συνεργασία ήταν με την Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ.