Δύο νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά

Συμπληρώνεται μέρα με τη μέρα το παζλ του συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας, με θέληση και γνώση", στον οποίο ηγείται ως υποψήφια Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, η Μαρία Πρωτοπαππά, με την ανακοίνωση δύο ακόμα υποψηφίων στα τοπικά ψηφοδέλτια...

 

Συγκεκριμένα, η Μαρία Πρωτοπαππά, ανακοίνωσε μέσω facebook, την υποψηφιότητα της Νίκης Φούφα και του Απόστολου Φούφα, υποψήφιων τοπικών συμβούλων Λουτρακίου-Περαχώρας και Ισθμίων αντίστοιχα.

 

"Η υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας του συνδυασμού μας "Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση" κ.Νίκη Φούφα."

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Γεννήθηκε στην Σπάρτη και μεγάλωσε στο Λουτράκι όπου διαμένει έως σήμερα με την οικογένεια της. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Φοίτησε και στα ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Λογιστικής. .Συμμετέχει σε σεμινάρια όπως του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Διδάχθηκε Αγιογραφία την οποία υπηρετεί έως σήμερα Εργάσθηκε σε μεγάλο Δικηγορικό γραφείο Αθηνών στο Λουτράκι στην Δημοτική Επιχείρηση «ΘΕΡΜΑΙ» και ως σύμβουλος υποστήριξης του «Συμβουλευτικού Κέντρου» για Γυναίκες στο κοινοτικό πρόγραμμα NOW, στο Πνευματικό Κέντρο με καθήκοντα βιβλιοθηκαρίου και γραμματέα και συμμετείχε στην πολιτιστική δράση της δημοτικής επιχείρησης «ΟΜΗΡΟΣ». Μετέπειτα δίδασκε σε φροντιστήριο και ατομικά. Διατηρεί επιχείρηση στο Λουτράκι (Χατζοπούλου 12 «ΚΟΡΝΑΡΟΣ») κατασκευές κοσμημάτων, κεραμικών, επισκευές ωρολογίων. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Κορναράκη με τον οποίο απέκτησαν δυο παιδιά τον Κωνσταντίνο (φοιτητής της ΑΣΟΕΕ) και την Αναστασία (μαθήτρια Β Λυκείου). Η μητέρα της είναι η Τασία Αλικάκου καθηγήτρια φιλόλογος η οποία υπηρέτησε 25 έτη στο Γυμνάσιο και Λύκειο του Λουτρακίου και Περαχώρας με θέρμη και ενέπνευσε την αγάπη αυτή στην οικογένεια της για τους ανθρώπους και τον τόπο. 

Ο τόπος αυτός που διαθέτει φυσικές ομορφιές χρειάζεται να προστατευτεί και να αναδειχθεί σωστά. Οι μόνιμοι κάτοικοι και οι επισκέπτες του αξίζει να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής . Σε αυτό το έργο είμαι πρόθυμη να συμβάλλω.

 

- "O υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Ισθμίων του συνδυασμού μας "Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση" κ.Φούφας Απόστολος."

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Απόστολος Φούφας.
Γεννήθηκα στα Ίσθμια Κορινθίας στις 17 Απριλίου 1979. 
Είμαι απόφοιτος λυκείου και εργάζομαι στην Motor Oil Hellas τα τελευταία 18 χρόνια.
Διατελώ γραμματέας του συλλόγου αλιέων Ισθμίας "Ο Τρίτων".
Βάζω υποψηφιότητα για το τοπικό συμβούλιο Ισθμίας με τον συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση” με σκοπό να μπορέσω να βοηθήσω την περιοχή μου και τους συνδημότες μου.

.