Έφη Θώδη: «Ήταν νοσοκομείο και όχι ψυχιατρείο» - Απαντάει στις φήμες για την αυτοκτονία

Η Έφη Θώδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που πέρασε και τις φήμες που ακούστηκαν περί αυτοκτονίας.

 

Μέσα σε όλα η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της, στις ανακρίβειες που γράφτηκαν, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί νομικά.

 

Δημοσιογράφος: Το πρόβλημα υγείας που περάσατε τι ακριβώς ήταν;

 

Έφη Θώδη: Θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα, γιατί δεν θα τους αφήσω στον Θεό, όπως έλεγα αρχικά. Θα βάλω τους δικηγόρους μου και όποιος γράψει κάτι για μένα, θα με βρει αντιμέτωπη. Αρκετά τους ανέχτηκα να γράφουν τα διάφορα στο ίντερνετ για μένα. Όλα αυτά που λένε είναι ψέματα.

 

Δημοσιογράφος: Διάβασα ότι πάθατε νευρικό κλονισμό και νοσηλευτήκατε σε ψυχιατρείο.

 

Έφη Θώδη: Ήταν νοσοκομείο και όχι ψυχιατρείο. Είχαν πειραχτεί τα νεύρα μου, πού είναι το κακό, η πρώτη είμαι ή η τελευταία; Έπρεπε να με ξεσκίσουν και να με φάνε όπως με φάγανε; Μου έφαγαν μέχρι και τα κόκκαλα, την ψυχή δεν μπόρεσαν να μου φάνε μόνο.

 

Δημοσιογράφος: Έγραψαν ότι φτάσατε κοντά στην αυτοκτονία…

 

Έφη Θώδη: Όλα είναι ψέματα. Με την καλή μου την καρδιά όμως, έλεγα «άσε να τους τιμωρήσει ο Θεός», αλλά τώρα θα τους τιμωρήσω εγώ, με τους δικηγόρους μου. Δεν θα αφήσω κανέναν όρθιο. Αυτό που πέρασα, ήταν περαστικό. Θα κινηθώ νομικά και αυτούς τους μάγκες θα τους περιποιηθώ.

 

Δημοσιογράφος: Σας στεναχωρεί πολύ αυτή η ιστορία, έτσι δεν είναι;

 

Έφη Θώδη: Στεναχωριέμαι και λέω «γιατί σε μένα; Τι τους έκανα;». Το μόνο που έκανα, ήταν να βγαίνω να τραγουδάω και να χαρίζω το χαμόγελό μου σε όλον τον κόσμο. Ποιον έβλαψα;

 

Δημοσιογράφος: Πιστεύετε ότι όλο αυτό που περάσατε, μπορεί να ήταν λόγω της υπερβολικής δημοσιότητας;

 

Έφη Θώδη: Κανείς δεν τα ξέρει αυτά. Κανείς δεν έχει αποκρυπτογραφήσει την ψυχή του ανθρώπου. Είναι ανεξερεύνητη.