Εγκαίνια... νίκης της Παρέμβασης! Γκιώνης: "Πάμε για νίκη από την πρώτη Κυριακή" (Εικόνες)

Εγκαίνια στο προεκλογικό κέντρο της Παρέμβασης Πολιτών στο Λουτράκι, παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποίησε ο Γιώργος Γκιώνης το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας, προκειμένου να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων, αφού ο κόσμος που βρέθηκε στο προεκλογικό κέντρο της Παρέμβασης έφτανε μέχρι και το απέναντι πεζοδρόμιο...

 

«Θέλω να σας καλέσω την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Αλεξάνδρειο στις 8 το απόγευμα, για να δείτε αυτό τον συνδυασμό για τον οποίο είμαι πολύ υπερήφανος. Τα 2/3 του συνδυασμού μας, είναι νέες παρουσίες που δεν έχουν θέσει ποτέ υποψηφιότητα σε αυτοδιοικητικές εκλογές και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Τα παιδιά αυτά, είναι το μέλλον του Δήμου μας», ανέφερε ο Γιώργος Γκιώνης, . 

 

«Θέλω να θυμηθούμε μαζί, όλα όσα έγιναν τα προηγούμενα 4 χρόνια αλλά και για όσα θα γίνουν την επόμενη ημέρα στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων», τόνισε ο Γιώργος Γκιώνης, στον σύντομο χαιρετισμό του. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή δυναμική σας παρουσία. Να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας και να είστε σίγουροι ότι η νίκη είναι δική μας. Πάμε για τη νίκη από την πρώτη Κυριακή. Πάμε δυναμικά μπροστά», κατέληξε, μέσα σε χειροκροτήματα από το συγκεντρωμένο πλήθος.

 

Δείτε εικόνες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ