Έγκλημα πάθους στο Λουτράκι: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Φωτεινή - Zvitlana

Θλίψη στη Μύκονο για τον τραγικό θάνατο της 43χρονης Ουκρανής θύμα του φρικιαστικού διπλού εγκλήματος που σημειώθηκε το Σάββατο στο Φλάμπουρο Λουτρακίου. Απαρηγόρητη η πανέμορφη 20χρονη κόρη της από τον γάμο της με τον επιχειρηματία του αιγαιοπελαγίτικου νησιού, αρνείται να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, καθώς δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την στιγμή που οι δυο τους, βρέθηκαν για τελευταία φορά απολαμβάνοντας, όπως πάντα η μια την συντροφιά της άλλης.

 

Η νεαρή φοιτήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου έχει κλειστεί στον εαυτό της και το μόνο που αναζητά είναι να βρεθεί γρήγορα ο άνθρωπος που αφαίρεσε την ζωή της πολυαγαπημένης της μητέρας, η κηδεία της οποίας θα τελεστεί σε λίγη ώρα στο κοιμητήριο της Άνω Μερά. Οι δυο τους μπορεί να ζούσαν χωριστά τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της απόφασης της 43χρονης μασέρ να μετακομίσει μόνιμα στο Λουτράκι, ωστόσο βλέπονταν πάρα πολλές φορές και κυρίως τα καλοκαίρια που τα περνούσαν πάντα μαζί.

 

Η τελευταία φορά έμελλε να είναι προς το τέλος Σεπτεμβρίου, όπου μάνα και κόρη απόλαυσαν χαλαρές στιγμές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα, ποζάροντας ευτυχισμένες η μια στην αγκαλιά της άλλης όπως είχε συμβεί και στα μέσα Αυγούστου.

 

 

Στο πλευρό της 20χρονης εκτός από τον πατέρα της όλες αυτές τις ημέρες στέκονται τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια της, από τον πρώτο γάμο του επιχειρηματία, που όλα αυτά τα χρόνια την αγαπούν και την συμβουλεύουν.

 

Ειδικά με την αδελφή της η νεαρή κοπέλα διατηρεί άψογες σχέσεις και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που αναρτούν συνεχώς μαζί στις προσωπικές τους σελίδες στο Facebook.

 

Μπορεί ο γάμος της 43χρονης Ουκρανής με τον γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου να έχει λήξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όμως και οι δυο τους ήθελαν η κόρη τους να μεγαλώσει σ ένα άκρως αγαπημένο και οικογενειακό περιβάλλον. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους όπου η γυναίκα παρέμενε στο νησί και δίπλα στο παιδί της, το οποίο μεγάλωσε με απεριόριστη αγάπη απ όλα τα μέλη της οικογένειας.