Έγκλημα στο Λουτράκι: Συγκλονισμένος από τη δολοφονία ο πρώην σύζυγος της 43χρονης (video)

"Αδικοχαμένη πήγε, δεν ενοχλούσε κανέναν θεωρητικά, δουλευταρού ήταν, όλα καλά. Άσχετο ότι εμείς κάτι πήγε… δεν τα βρήκαμε μεταξύ μας και χωρίσαμε. Δεν πιστεύω ότι ούτε αυτή ούτε ο κύριος που ήτανε μαζί, έπρεπε να έχουν τέτοιο τέλος", δηλώνει o πρώην σύζυγος της 43χρονης που έπεσε θυμα άγριας δολοφονιας στο Λουτράκι...

 

Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο αναφέρθηκε και στην 20χρονη κόρη τους, Svitlana.

 

"Δυστυχώς δεν είναι και στα καλύτερα της. Τη μάνα της έχασε και όχι με όμορφο τρόπο. Δεν ήταν κάτι το φυσιολογικό. Δεν είναι εύκολο. Δεν έχει κάτι άλλο τώρα το παιδί, τι να έχει; Τον πατέρα της έχει. Και για αυτό τη φέραμε (την 43χρονη) και Μύκονο βέβαια, για να είναι κοντά στην κόρη της", είπε ο πατέρας της.

 

Ο επιχειρηματίας μιλώντας στο MEGA αναφέρεται και στον βασικό ύποπτο της διπλής δολοφονίας τον οποίο αναζητούν οι Αρχές, ενώ μιλά με τα καλύτερα λόγια για την πρώην συζυγό του. Όπως λέει όλα αυτά τα χρόνια η επαφή τους ήταν στενή, μεγάλωναν μαζί το παιδί τους και πάντα ο ένας νοιαζόταν για τον άλλο.

 

"Δεν είχαμε ποτέ χάσει επαφή, πάντα και τη βοηθούσα και την εξυπηρετούσα όποτε μπορούσα. Εγώ της είχα αφήσει κάποιο μαγαζί. Από εκεί είχε κερδίσει κάποια χρήματα, και τώρα που είχε πάει στο Λουτράκι και κάτι που λένε για κάποια αγορά οικοπέδου και τα λοιπά, όλα αυτά προέρχονται…που της είχα δώσει χρήματα", όπως λέει.

 

Στο πλευρό τόσο του επιχειρηματία όσο και της 20χρονης κόρης είναι από την πρώτη στιγμή συγγενείς αλλά και φίλοι, οι οποίοι προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο και δύναμη να αντιμετωπίσουν την τεράστια απώλεια.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ