Έγκλημα στο Λουτράκι: Θλίψη και οδύνη στην κηδεία της 43χρονης στη Μύκονο - Τραγική φιγούρα η 20χρονη κόρη της (Εικόνες)

Η τελευταία πράξη του δράματος για την 43χρονη Φωτεινή – Σβετλάνα που δολοφονήθηκε με το φαρμακοποιό σύντροφό της στο εξοχικό της, στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου την περασμένη Κυριακή 11 Οκτωβρίου, παίχθηκε πριν από λίγο στο κοιμητήριο της Άνω Μερά, στη Μύκονο...

 

Τραγική φιγούρα, η πανέμορφη 20χρονη κόρη της από τον γάμο της με τον πλούσιο και δραστήριο επιχειρηματία του αιγαιοπελαγίτικου νησιού, αρνείται ακόμα να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, καθώς δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την στιγμή που δυο τους, βρέθηκαν για τελευταία φορά απολαμβάνοντας, όπως πάντα η μια την συντροφιά της άλλης.

 

Η νεαρή φοιτήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, το μόνο που αναζητά είναι να βρεθεί γρήγορα ο άνθρωπος που αφαίρεσε την ζωή της πολυαγαπημένης της μητέρας.

 

Στο πλευρό της 20χρονης εκτός από τον πατέρα της, τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια της, από τον πρώτο γάμο του επιχειρηματία, αλλά και φίλοι της από την Αθήνα που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, βρέθηκαν δίπλα της για να της σταθούν και να την τιμήσουν.

 

Σημειώνεται ότι στην κηδεία ήταν περίπου 30-40 άτομα, ενώ μετά από επιθυμία της οικογένειας, δεν τυπώθηκαν κηδειόχαρτα.