Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Μαρίας Ιατρού

Για την οικογένεια της Μαρίας Ιατρού θεωρείται βέβαιο ότι ο θάνατός της  προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει είχε αποκαλύψει την εκτίμηση του στο STAR. «Το αυτοκίνητο», υποστήριξε, «ήρθε σε επαφή με άλλο και έφυγε από την πορεία του».

 

"ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ"  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 36χρονης μητέρας από το Λουτράκι κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα στην εισαγγελία. Οι νέες μαρτυρίες για το πότε και το που βρέθηκε η πινακίδα του αυτοκινήτου της αλλά και οι ισχυρισμοί ότι στο αυτοκίνητο υπήρχαν πολλά χρήματα πρέπει να εξεταστούν.

 

Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

 

Η Μαρία Ιατρού έφυγε  μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα,  από το Λουτράκι Κορινθίας, με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Εκεί θα έμενε σε έναν ξάδελφο της. Όμως μετά από 15 ημέρες, ανασύρθηκε νεκρή από το αυτοκίνητό της που βρέθηκε στον βυθό της θάλασσας της Αμφιλοχίας.

 

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα ρίξει φως στην υπόθεση. Ερωτήματα προκύπτουν για το εάν κάτι  μεσολάβησε από την ώρα που έφυγε από το σπίτι της μέχρι  την ώρα που οι κάμερες κατέγραψαν το αυτοκίνητο της να περνά από τα διόδια της  γέφυρας Ρίου  Αντιρρίου, αλλά και για τις ώρες που σύμφωνα με τον συγγενή της επικοινωνούσαν με μηνύματα.