Εγκρίθηκε η πρόταση για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου

Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου προϋπολογισμού 1.748.600,00€ από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης ΕΣΠΑ – Επιχ. Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία Πρόγραμμα Επιδοτήσεων ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

 

Πρόκειται για μια πρόταση αναπτυξιακού χαρακτήρα που αναδείχθηκε σε μία από τις πέντε καλύτερες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Peloponnese Region.

 

Το έργο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας και τη συμμετοχή 93 επιχειρήσεων του Eμπορικόυ Σύλλογου Λουτρακίου που βρίσκονται εντός της περιοχής παρέμβασης, από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως την οδό Σολωμού.

 

«Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην ανάδειξη της ταυτότητας της εμπορικής περιοχής Λουτρακίου, με αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις που βελτιώνουν το δημόσιο χώρο και την υποδομή του Δήμου και οδηγούν σε γενικότερη αναβάθμιση της πόλης.

 

Ο μετασχηματισμός της εμπορικής περιοχής και η υλοποίηση στοχευμένων «έξυπνων» δράσεων για την ενημέρωση των επισκεπτών/πελατών αναμένεται να αποτελέσουν έναν επιπλέον πόλο έλξης που θα αυξήσει τη ροή επισκεπτών στο Δήμο καθώς και να προσελκύσουν νέους «πελάτες – αγοραστές» ενισχύοντας τη βιωσιμότητα της τοπικής αγοράς.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης.

 

 

atnews.grTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.